ESET ZAŠTITA ZA KUĆNE KORISNIKE

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija. Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju koji će blagovremeno uočiti i sprečiti potencijalne napade na vaš računar.

Kako i gde kupiti antivirus za kućnu upotrebu?

Sve informacije o ceni i pogodnostima Eset antivirusnog programa za kućnu upotrebu možete dobiti kontaktiranjem firme Extreme.

ESET licence za kućne korisnike možete nabaviti kao:

  • jednogodišnju licencu;
  • dvogodišnju licencu;
  • trogodišnju licencu.

Budući da su gore pomenuti softveri namenjeni kućnim korisnicima i malim kancelarijama moguće ih je nabaviti za od 1 do 9 korisnika za Smart Security i Internet Security, a za NOD32 Antivrus od 1 do 5 korisnika

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam stoji Extreme tim, javite nam se!

Kontaktirajte nas

REŠENJA ZA POSLOVNA OKRUŽENJA

ESET tehnička podrška

Tehnička podrška kompanije Extreme d.o.o. zadužen je da na najbolji način dopuni i zaokruži ponudu proizvoda kompanije ESET u službi zaštite vaših informacionih sistema. Dvadesetogodišnje iskustvo u implementaciji, prilagođavanju, eksploataciji i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku. Naš tim ima alate i znanje da reši pitanje antivirusne zaštite u vašoj organizaciji od planiranja i postavke, preko specijalizovane obuke, do tehničke podrške čime pratimo ceo životni ciklus svakog proizvoda kompanije ESET. Naš cilj je da maksimalno iskoristite svoju investiciju u softverska rešenja kompanije ESET.

SAZNAJ VIŠE

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri