ESET za kućne korisnike

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija.

Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju kako bi na vreme uočili i sprečili potencijalne napade na vaš računar. Širenja pretnji biće zaustavljeno u startu pre, nego što kompromituju i iskoriste vaše podatke i lične informacije.

eset-radionica

Kako i gde kupiti antivirus za kućnu upotrebu?

Eset za kućne korisnike možete kupiti kontaktiranjem našeg Savetnika za licenciranje koji će vas detaljno uputiti u funkcionalnosti ovog antivirusnog programa za kućnu upotrebu, ali i dati odgovor na pitanje „Kako kupiti antivirus?“.

Više informacija, kao i tačan redosled aktivnosti pri samom procesu kupovine i poručivanja licenci možete naći i na našoj strani posvećenoj kupovini softvera za kućne korisnike – Kako kupiti?.

Eset za kućne korisnike –  antivirusni program na srpskom jeziku

Kako bi se maksimalno pojednostavilo upravljanje ovom antivirusnom zaštitom za kućnu upotrebu, pored lokalizovanih verzija programa na najznačajnijim svetskim jezicima, Eset antivirusno rešenje možete kupiti i na srpskom jeziku. Obe verzije antivirusnog program koje su u ponudi za kućne korisnike,  ESET Smart Security i ESET NOD32Antivirus, postoje i dostupne su na srpskom jeziku.

ESET NOD32 Antivirus

Efikasnost ESET NOD32 Antivirusa ogleda se u činjenicama da pruža zaštitu od svih vrsta malicioznih programa uključujući crve, viruse, rutkitove i spajver, kao i da ostavlja više snage programima koje koristite svakodnevno. Više detalja o funkcionalnostima ovog proizvoda saznajte na:

https://extreme.rs/eset-nod32-antivirus-6/.

ESET Internet Security 

ESET Internet Security je višeslojna zaštita koja vas štiti od svih tipova mrežnih i vanmrežnih pretnji i sprečava širenje malvera. Ukratko rečeno, radi se o aktivnoj i proaktivnoj zaštiti od svih tipova pretnji u digitalnom svetu. Više detalja na:

https://extreme.rs/eset-internet-security/.

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium pruža najviši nivo zaštite kada su u pitanju proizvodi za kućne korisnike i male kancelarije. Pored toga što sadrži sve funkcionalnosti koje nude ESET NOD32 i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium ide još dva koraka dalje sa modulom za zaštitu podataka enkripcijom i menadžerom za upravljanje lozinkama.

Više detalja o funkcionalnostima ovog proizvoda saznajte na:

https://extreme.rs/eset-smart-security-premium/.

Eset za kućne korisnike – cena i popust za studente i đake

Sve informacije o ceni i pogodnostima Eset antivirusnog programa za kućnu upotrebu možete dobiti kontaktiranjem firme Extreme. Takođe, svi studenti i đaci mogu kod nas kupiti Eset antivirusno rešenje po sniženim cenama od 50% uz dostavu adekvatnog dokaza o školovanju.

Eset antivirusni program – probna verzija

Besplatnu probnu verziju Eset antivirusnog programa, u roku od 30 dana (trial), možete preuzeti na sledećoj strani.

Putem našeg Sigurnosnog biltena možete se informisati jednom mesečno o novostima, dešavanjima i aktuelnim ponudama iz sveta antivirusne zaštite i IT bezbednosti. Prijavite se na: http://extreme.rs/sigurnosni-bilten/.

Deo teksta preuzet sa www.nod32adria.com.