Adobe

Gold partner

Kao dugogodišnji zlatni partner kompanije Adobe, na šta smo posebno ponosni, u mogućnosti smo da vam ponudimo sve proizvode iz Adobe palete. Bilo da se radi o paketima kao što su Adobe Creative Cloud, Adobe Substance 3D ili pojedinačnim proizvodima (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, itd.). Takođe, nastojimo da svoje klijente držimo u toku sa dešavanjima u svetu Adobe alata, da vas obavestimo na vreme o aktuelnostima, novim trikovima, predstojećim promenama i usavršavanjima na samim aplikacijama.

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud definiše trend savremenog poslovanja i omogućava zadovoljenje standarda koji podrazumevaju visoku dostupnost, upotrebu svih mobilnih platformi i stalnu potrebu za novim funkcionalnostima. Iako Cloud po automatizmu podrazumeva nešto što se nalazi “negde daleko” van klijentskih računara, ovde to nije slučaj.

Aplikacije u okviru Creative Cloud paketa se i dalje “vrte” lokalno na računaru korisnika, ali se svi podaci o korisniku – colour profili, podešavanja, prečice, itd. nalaze u oblaku, što korisniku omogućava da pokrene svoje personalizovano okruženje na bilo kom uređaju na kojem je aktivna Adobe Creative Cloud licenca. Adobe Creative Cloud je ime za jedinstvo preko 20 aplikacija za obradu fotografije, videa, dizajn, UX i društvene mreže. U novijoj verziji softvera tu su i integrisani dodaci poput palete boja, aplikacija za fontove, ali i unapređena mogućnost kolaboracije.

Pročitaj više

Adobe Acrobat

Više od pet miliona organizacija širom sveta, u svom poslovanju, se oslanja na Acrobat za kreiranje i uređivanje PDF dokumenata i konvertovanje dokumenata u Microsoft Office formate. Adobe Acrobat predstavlja značajnu vezu između vas i vaših saradnika, bez obzira odakle i sa kojeg uređaja radite.

Jednostavno potpisivanje i odobravanje dokumenata i formi, intuitivno uređivanje dokumenata i pristup istima sa različitih uređaja, uklanja potrebu za ispisivanjem i faksovanjem velike količine dokumentacije. Dokumentima možete da pristupite sa bilo kog uređaja uz jednostavnu online prijavu. Istovremeno vaši dokumenti biće pod efikasnom zaštitom i štite se sve poverljive informacije u dokumentima.

Pročitaj više

Adobe Sign

Adobe Sign, rešenje Adobe Document Cloud-a, omogućava korišćenje elektronskog potpisa,  odnosno automatizaciju procesa potpisivanja papira. Pomoću alata Adobe Sign, možete na jednostavan način da šaljete, pratite i potpisujete dokumenta putem brauzera ili  mobilnog telefona, takođe moguće ga je pomoću API-ja integrisati među poslovne aplikacije.

Adobe Sign aplikacija za elektronski potpis visoko je ocenjena na Salesforce AppExchange 2006. Mnoge kompanije Fortune 500 i vladine agencije oslanjaju se na Adobe Sign, i to u potpisivanju desetina miliona dokumenata svake godine. Takođe, elektronski potpisi uveliko su sigurnija opcija u odnosu na pisane i faksirane potpise. Adobe Sign omogućava upravljanje celokupnim procesom, uključujući usmeravanje dokumenata, vođenje potpisa ili odobrenja, generisanja obaveštenja i čuvanje potpisanih dokumenata u sigurnom okruženju. 

Pročitaj više

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri