Ko smo mi?

Ko smo mi?

Mi smo softverska firma koja se od 1996. godine samo time i bavi, stavljanjem svog znanja i tehnologija u službu unapređenja poslovanja naših klijenata. Međutim, nakon rada sa preko 15 000 klijenata još jedna značajna dragocenost koju možemo da ponudimo jeste naše iskustvo i proces nabavke i implementacije softvera koji je pažljivo ispoliran i usavršavan više od četvrtine veka.


Stručnim savetima, kvalitetnim i pouzdanim rešenjima i pravovremenom podrškom pratimo svakog našeg klijenta na putu transformacije poslovanja i nameri da od investicije u softver napravi siguran uspeh. Time smo razvili mnogobrojna dugogodišnja partnerstva, ali ne i zavisnosti.

Šta možemo da uradimo za vas?

Softverske licence

Od samog početka poslujemo pod sloganom Softver na jednom mestu što znači da obezbeđujemo apsolutno sve softverske licence potrebne firmi bilo koje veličine i industrije. Naše najveće softverske kompanije, ESET, Microsoft i Adobe, su u nama prepoznale partnera koji će na najbolji način podržati klijente u svakom koraku nabavke softvera: analizi potreba preduzeća, proceni isplativosti investicije, obuci korisnika, održavanju softverskih licenci i tehničkoj podršci. Ova dugogodišnja Gold partnerstva garantuju našim klijentima da posluju u skladu sa najsavremenijim softverskim globalnim preporukama i praksama.

Softverska rešenja

Drugi ali jednako bitan deo našeg portfolija zauzima kreiranje i implementacija poslovnih rešenja. Iskustvom stečenim na brojnim projektima, tehničkom i konsultantskom ekspertizom, kao i know – how znanjem za mnoge industrije potpuno podržavamo klijenta u celokupnom procesu izbora i uvođenja softverskih rešenja.

Naš razvijen i mnogo puta isproban model uvođenja poslovnih rešenja obuhvata detaljnu analizu, dobru pripremu, stručnu implementaciju i uvek dostupnu podršku. Time se vrednost isporučenog softvera jasno prepoznaje, a rizik minimizuje.

Ovaj deo portfolija se odnosi na softver za uređenje i podršku poslovnim procesima i to pre svega u oblasti upravljanja odnosima sa kupcima (CRM) i intranet portalima, kolaboraciji zaposlenih i naprednim DMS sistemima zasnovanim na SharePoint platformi, kao i digitalizaciju bilo kog poslovnog procesa na PowerApp platformi.

Posvećenost

Jasno razumemo svoje mesto u širem lancu isporuke poslovne vrednosti. Veoma pažljivo vas slušamo, zajedno otkrivamo skrivene mogućnosti a unapređenje poslovanja ali i sagledavamo širu sliku. Takođe, znamo da prvi korak u digitalizaciji procesa nikad nije lak, zato kod nas možete računati na predočene sve opcije za prvi ali i svaki sledeći korak. Za nas volja da pomognemo klijentu nije izraz za poster na zidu, već ključna DNK karika naše organizacione kulture.

Ekspertiza

Da bi naša posvećenost nosila objektivnu vrednost za vas, potrebno je znanje. U našoj firmi četvrtinu raspoloživog vremena ulažemo u znanja i razvoj svih zaposlenih, da bismo vam bili od koristi u oblastima kojima ne možete ili ne želite da se interno bavite. a mi možemo, znamo i želimo.

Profesionalizam

Uvek možete računati na našu transparetnost ka vama, kao i prema svim svojim partnerima. Uvek ćete znati u kom je statusu vaš zahtev ili projekat, šta je sledeći korak i kada možete da ga očekuje. Razvili smo i razvijamo brojne interne procese i sisteme kako bi svaka interakcija sa klijentima bila što bolje iskustvo za sve nas.

Naše obećanje vama je ćemo uvek uraditi pravu stvar i da bismo na bazi svega što znamo o vašoj situaciji i potrebama, tako uradili i sami za sebe.

Misija

Naša misija je da svakom korisniku budemo pouzdan i stručan partner pri odabiru i implementaciji softverskih rešenja uz pomoć kojih će napraviti jasne i merljive promene u unapređenju poslovnih rezultata.

Vizija

Extreme vizija je da bude prvi izbor svake kompanije koja se namerila da unapredi svoje poslovanje I poslovne rezultate implementirajući softver ili softversko rešenje, bez obzira na veličinu i profil.

Partneri