O nama

Extreme d.o.o. je osnovan 1996. godine i od samog početka se bavimo softverom. Portfolio, kancelarije, broj zaposlenih i umeće su se s godinama menjali, a ono što je uvek ostajalo isto je naša misija – da svoje znanje upotrebimo u svrhu poboljšanja poslovanja naših klijenata.

Naš cilj je da pomognemo firmama u svakom od koraka koje nabavka softvera podrazumeva: analizi sadašnjih i budućih potreba preduzeća, proceni isplativosti investicije, obuci korisnika, održavanju softverskih licenci i tehničkoj podršci.

Marljivo radimo na sebi kako bismo mogli da pružimo što više. To su prepoznale neke od najvećih svetskih softverskih kompanija, pa danas s ponosom možemo reći da smo Microsoft Gold Cloud Productivity, Microsoft Gold Collaboration and Content Partner, Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Microsoft Silver Cloud Platform, Microsoft Silver Enterprise Resource Planning, Adobe Gold Reseller, Corel Gold Partner, ESET Nod32 Gold Partner, Autodesk Reseller i GFI Gold Partner.

Ono čime se ponosimo još više su naši uspešni klijenti. Neke od priča o načinu na koji smo zajedno rešili njihove poslovne izazove možete pogledati u studijama slučaja i izjavama klijenata.

Čvrsto verujemo da se znanje uvećava onda kada se deli, pa smo kreirali Savetnika za licenciranje – mesto gde možete pitati sve što vas interesuje vezano za softver, a mi ćemo dati sve od sebe da vam odgovorimo.

Takođe, smatramo da je jedini dobar posao onaj nakon koga su svi zadovoljni.