Extreme na Sinergiji 2023

21.11.2023.

Ponosni smo što ćemo i ove godine biti partner i učesnik konferencije posvećene digitalnoj transformaciji i njenoj poslovnoj primeni. Na Sinergiji23 predstavićemo naša inovativna poslovna rešenja i moderne aplikacije. Pokazaćemo vam kako smo koristeći najnovije Microsoft tehnologije uspeli da rešimo različite poslovne izazove za naše korisnike.

Pročitajte više

CorelDRAW Graphics Suite promo ponuda

21.11.2023.

Kompanija Corel objavila je promotivne ponude za CorelDRAW licence koje će trajati do 8. decembra.

Pročitajte više

Adobe promotivna ponuda za Adobe Creative Cloud All Apps i Adobe Substance 3D

20.11.2023.

Kompanija Adobe je objavila posebnu promo ponudu koja važi do 3. decembra 2023. godine i odnosi se na proizvode: Adobe Creative Cloud All Apps i […]

Pročitajte više

Skup ESET U OBLAKU – korak bliže zaštiti od ransomware-a

19.10.2023.

Na skupu je bilo reči o najnovijim trendovima i najvećim opasnostima digitalnog sveta. Ransomware je i dalje pretnja broj jedan, a kroz ciljane napade postaje sve češći i bolje organizovan multimilionski biznis koji ne usporava, čak naprotiv.

Pročitajte više

AUTODESK BUNDLE PROMOTION

16.10.2023.

Kompanija AutoCAD objavila je promociju koja je aktuelna u periodu od 16-20. oktobra koji se odnosi na AutoCAD licence.

Pročitajte više

Medior konsultant za CRM i digitalizaciju procesa

13.10.2023.

Ukoliko ste u potrazi za novim iskustvima i  izazovima, a izabrali ste IT konsultantsku karijeru – imamo odličnu priliku za vas. Firma Extreme je u potrazi za Medior konsultantima za CRM i digitalizaciju poslovnih procesa koji će raditi u srcu najvećih domaćih Dynamics 365 i PowerApps projekata.

Pročitajte više

Junior konsultant za CRM i digitalizaciju procesa

13.10.2023.

Privlači vas ideja da ste stalno u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izazovima? Ako razmišljate o IT konsultantskoj karijeri i spremni ste za izazov, imamo […]

Pročitajte više

Account Manager

13.10.2023.

Tražimo Account Manager-a!

Pročitajte više

Novina u korišćenju Adobe veštačke inteligencije

13.10.2023.

Zbog svega toga Adobe uvodi sistem „kredita” koji će se trošiti svaki put kada se ova tehnologija bude upotrebljavala. Jedna upotreba troši, za sada, jedan kredit. Ovi „krediti” će se trošiti samo, kako je rečeno, kada se koriste gorenavedene opcije programa, pa npr. korišćenje Select Subject sa Cloud opcijom uključenom neće ulaziti u ovaj režim.

Pročitajte više

Adobe prekida sinhronizaciju dokumenata

6.9.2023.

Adobe je nedavno najavio, da će u cilju modernizacije iskustva skladištenja podataka, od 01.02.2024. godine prestati da radi sinhronizacija sadržaja sa Creative Cloud-om za personalne CC licence. Šta to za vas znači, pročitajte u tekstu.

Pročitajte više
1 2 3 48

Partneri