Zaštita za mobilne uređaje

U vreme kada su mobilni telefoni sastavni deo, kako svakodnevnog života, tako i radnog dana, zaštita za iste je neminovnost. Kompanija ESET razvila je aplikacije ove namene, koje mogu da se instaliraju na Android, Windows Mobile i Symbian platforme. Uz ESET aplikacije vaš telefon i podaci u njemu biće zaštićeni bilo da ga koristite u poslovne svrhe ili za online kupovinu i zabavu.

Funkcionalnosti ESET antivirusne zaštite

U slučaju da vaš pametni telefon bude ukraden ili da ga izgubite, uz ESET antivirusni program, moći ćete daljinski da blokirate pristup podacima, izbrišete datoteke, pratite njegovu lokaciju na mapi, ali i fotografišete lopove ili pronalazače telefona. Takođe, prilikom kupovine na internetu podaci za autentifikaciju prilikom plaćanja ili pristupanja bankovnim računima biće zaštićeni. Antiphishing će vas zaštititi od slučajnog ulaska na lažne strane čija je osnovna namena krađa ličnih podataka korisnika. Uz funkciju Filter moći ćete da ograničite neželjene SMS poruke i pozive.

ESET proizvodi za zaštitu mobilnih uređaja

REŠENJA ZA POSLOVNA OKRUŽENJA

Zaštita za

KUĆNE KORISNIKE

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija.

Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju kako bi na vreme uočili i sprečili potencijalne napade na vaš računar. Širenje pretnji biće zaustavljeno u startu pre nego što kompromituju i iskoriste vaše podatke i lične informacije.

SAZNAJ VIŠE

ESET tehnička podrška

Tehnička podrška kompanije Extreme d.o.o. zadužen je da na najbolji način dopuni i zaokruži ponudu proizvoda kompanije ESET u službi zaštite vaših informacionih sistema. Dvadesetogodišnje iskustvo u implementaciji, prilagođavanju, eksploataciji i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku. Naš tim ima alate i znanje da reši pitanje antivirusne zaštite u vašoj organizaciji od planiranja i postavke, preko specijalizovane obuke, do tehničke podrške čime pratimo ceo životni ciklus svakog proizvoda kompanije ESET. Naš cilj je da maksimalno iskoristite svoju investiciju u softverska rešenja kompanije ESET.

SAZNAJ VIŠE

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri