Inspections
rešenje

Inspections rešenje je softverska podrška za sprovođenje inspekcijskih radnji kako u uslužnim tako i u proizvodnim delatnostima

Inspections rešenje se obično zasniva na određenom setu pravila i predefinisanih ček listi za koje bi trebalo da bude omogućen brz prolazak ukoliko je sve u skladu sa željenim stanjem i poštovanje određene procedure ukoliko postoje neusaglašenosti prilikom inspekcijskog nadzora. Takođe, Inspections rešenje podrazumeva i preventivno delovanjem odnosno servisiranje uređaja i proaktivno preduzimanja potrebnih koraka za sezonske poslove i projekte.

Benefiti inspections rešenja

Microsoft Power platforma

Power platforma je relativno nov Microsoft alat koji, pored SharePoint i Dynamics 365 platformi, omogućava digitalizaciju poslovnih procesa i izradu poslovnih aplikacija. Prednost Power platforme je u njenoj sveobuhvatnosti – omogućava digitalizaciju skoro svakog poslovnog procesa i low code or no code pristupu – omogućava relativno brzu i povoljnu implementaciju.

Power platforma

Zašto Extreme?

Kompanija Extreme ima dugogodišnje iskustvo u radu sa Microsoft platformama, ali i primenom DMS i CRM sistema u poslovanju. Procesom implementacije rešenja se bavimo temeljno i od početka – posmtranjem i analizom postojećeg stanja, izradom projekta, zatim prototipa i na kraju implementacijom gotovog rešenja.

Ukoliko želite da unapredite način na koji upravljanje poslovnim procesima, da skratite vreme izvršenja i upravljanje poslovnom dokumentacijom, učinite vaš tim efikasnijim, smanjite mogućnost greške i gubitka bitnih informacija uz DMS sistema mi smo i više nego iskusan i dobar partner za taj zadatak.


Zakaži prezentaciju

Partneri