ESET zaštita za servere

Napredna zaštita sa daljinskim upravljanjem

ESET zaštita za servere je višeslojna tehnologija zaštite namenjena fajl serverima, mejl serverima i gateway serverima. ESET globalne istraživačke laboratorije neprestano rade na razvijanju jedinstvene tehnologije zaštite.

Zaštita fajl servera

 • ESET File Security for Microsoft Windows Server

  Zaštitite svoj sistem i deljene datoteke od napada.

 • ESET File Security for Linux

  Blokirajte sav upitni veb i FTP promet na ulazu u mrežu.​​​

 • ESET File Security for Microsoft Azure

  ESET NOD32 tehnologija koja štiti virtuelne servere i oslobađa resurse sistema.

Zaštita mejl servera

 • ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server

  Na jednostavan način zaštitite svoju e-poštu alatom protiv malvera i spama.

 • ESET Mail Security for IBM Domino

  Koristite antimalware i antispam zaštitu koja eliminiše sve tipove pretnji, prilagođena i kompleksnim mrežama.

ESET Security za Microsoft SharePoint server

Koristite naprednu zaštitu vašeg SharePoint servera i osigurajte se od od zlonamernih i neželjenih datoteka koji se šire preko SharePoint-a, a napadaju Windows, Mac ili Linux.

Zaštita za

KUĆNE KORISNIKE

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija.

Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju kako bi na vreme uočili i sprečili potencijalne napade na vaš računar. Širenja pretnji biće zaustavljeno u startu pre, nego što kompromituju i iskoriste vaše podatke i lične informacije.

SAZNAJ VIŠE

ESET tehnička podrška

Tehnička podrška kompanije Extreme d.o.o. zadužen je da na najbolji način dopuni i zaokruži ponudu proizvoda kompanije ESET u službi zaštite vaših informacionih sistema. Dvadesetogodišnje iskustvo u implementaciji, prilagođavanju, eksploataciji i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku. Naš tim ima alate i znanje da reši pitanje antivirusne zaštite u vašoj organizaciji od planiranja i postavke, preko specijalizovane obuke, do tehničke podrške čime pratimo ceo životni ciklus svakog proizvoda kompanije ESET. Naš cilj je da maksimalno iskoristite svoju investiciju u softverska rešenja kompanije ESET.

SAZNAJ VIŠE

Extreme novosti

Extreme bilteni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

PRIJAVITE SE

Partneri