Šta je eSekretarica

eSekretarica je softverski alat za podršku celokupnom procesu preispitivanja ugovora, prema utvrđenoj proceduri firme.

Ukoliko vaša firma prosečno potpisuje više od jednog ugovora dnevno i imate više od jednog sektora koji preispituje ugovore prodaje i nabavke, eSekretarica je softver napravljen za vas!

Poštovanje procedura

Koliko često dolazi do propusta u proceduri preispitivanja ugovora u vašoj firmi? 

eSekretarica brine o svim pravilima i procedurama za preispitivanje ugovora, onako kako ste ih vi definisali. Tokom čitavog postupka, eSekretarica čuva sve komentare i izjave saglasnosti zajedno sa tekstom ugovora na jednom mestu, koje je lako dostupno svim učesnicima.
Prema vašoj proceduri, određuje se ko ima prava da vrši izmene na ugovoru. Takođe, izmene ugovora su moguće samo u toku preispitivanja – nakon potpisivanja ugovor se arhivira i više nije dostupan za izmene.
Pročitajte detaljnije o tome na koji način eSekretarica brine o poštovanju procedura.

Jednostavan uvid u status ugovora

Koliko vremena trošite na pronalaženje aktuelne verzije i komentara na ugovor?

Za svaki od ugovora se u eSekretarici jasno može videti u kojoj se fazi preispitivanja nalazi – ko od učesnika trenutno radi na ugovoru i kada je ugovor kod njega stigao.
Takođe, svim učesnicima je vidljiv dnevnik komentara – sve ono što su u toku preispitivanja učesnici ostavljali kao zapis i napomene. Ovaj dnevnik ostaje trajno zabeležen i vezan za dati ugovor, a svi potpisani ugovori postaju deo arhive koja je pretraživa po ključnim rečima.

Pročitajte detaljnije o tome na koji način eSekretarica omogućava brzi pregled statusa ugovora.

Brzo i efikasno usaglašavanje

Koliko dugo u proseku traje period od prijema do potpisivanja ugovora u vašoj firmi?

Jednom kada je predlog ugovora dospeo u eSekretaricu, pokreće se jednostavan sistem obaveštenja učesnicima u procesu preispitivanja prema utvrđenim pravilima i nadalje je potrebno samo da svaki od učesnika uradi svoj deo preispitivanja – sve drugo radi eSekretarica – ona brine tome da su svi učesnici informisani, da su imali uvid u sve komentare, vodi računa o verzijama i šalje podsetnike učesnicima kod kojih se ugovor zadržao više nego što je predviđeno.

eSekretarici se može pristupiti sa bilo koje lokacije i u bilo koje vreme, potreban je samo Internet.

Pročitajte detaljnije o tome na koji način eSekretarica ubrzava proces usaglašavanja.

Ukoliko želite da vidite kako izgleda eSekretarica i da saznate više o njenoj primeni popunite online formular ili nam pišite na informacije@extreme.rs i neko od nas će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.