ACRONIS

Acronis softver u svojoj ponudi ima različita bezbednosna rešenja za kreiranje rezervnih kopija podataka u fizičkom, virtuelnom ili cloud okruženju. Sva Acronis rešenja omogućavaju zaštitu podataka kompanije različitih profila, tako da korisnici Acronis softvera pouzdano štite svoje digitalne informacije, održavaju kontinuitet u poslovanju i smanjuju vreme neaktivnosti poslovnih servisa prilikom otkaza sistema.

Acronis Backup

Acronis Backup predstavlja naprednu platformu za kreiranje backup i recovery podataka na fizičkim i virtuelnim mašinama u Windows ili Linux okruženju, sa mogućnošću centralizovanog upravljanja. Osim upravljanja zaštititom različitih sistema preko centralizovane konzole, ovo rešenje nudi bezbednu migraciju kritičnih podataka kroz fizičku, virtuelnu ili cloud platformu

Probna verzija

Acronis Snap Deploy

Acronis Snap Deploy je efikasno rešenje za kloniranje ličnih ili serverskih sistema, sa različitim operativnim sistemima, fajlovima i aplikacijama.  Omogućava efikasnu implementaciju radnih stanica i servera sa različitim hardverskim komponentama u odnosu na bazni sistem. U svom radu koristi centralizovani sistem distribucije, koji podržava multicast tehnologiju.

Probna verzija

Acronis Backup Advanced za Exchange

Acronis Recovery za Microsoft Exchange je brzo i jednostavno rešenje za centralizovano upravljanje rezervnim kopijama i oporavkom sistema kod Microsoft Exchange Server-a. Maksimalna produktivnost se ostvaruje aktivnošću sistema i tokom procesa vraćanja podataka, tokom kojeg je korisnicima omogućen pristup elektronskoj pošti.

Probna verzija

Acronis Backup za VMware

Acronis Backup for VMware pomaže organizacijama da efikasno upravljaju rezervnim kopijama i oporavkom svojih VMware virtuelnih mašina. Omogućava vrlo brz povratak VMware® ESXi™ hostova, specifičnih virtuelnih mašina, pojedinačnih fajlova ili podataka sa Microsoft Exchange servera. Može se implementirati kao virtuelni uređaj ili na direktno na Windows platformi.

Probna verzija

Acronis Backup Advanced za SQL Server

Acronis Recovery za MS SQL Server omogućava redovno kloniranje baze podataka i vraćanje podataka u stanje u kom su bili u nekom prethodnom trenutku ili u trenutku neposredno pre nastanka problema. Ovo rešenje omogućava planiranu i stratešku implementaciju čuvanja podataka, daje mogućnost povratka cele baze podataka, kao i pojedinačnih elemenata.

Probna verzija

Acronis licenciranje

Politika licenciranja za sve Acronis proizvode je ista – količinsko licenciranje. Oblikovana je prema kupovnim preferencijama krajnjeg korisnika i veličini kompanije. Za zaštitu jednog uređaja potrebna je jedna licenca. Takva licenca je neprenosiva, osim u slučaju da mašina na kojoj je korišćena softverska licenca postane nefunkcionalna ili zastarela i (ili) bude povučena iz upotrebe. U takvom slučaju, licenca može da se prenese na zamensku mašinu.  

Kontaktirajte nas Cenovnik

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri