Autodesk kolekcija

Kompanija Autodesk ima dugu tradiciju distribucije i razvoja softvera za različite branše, od kojih su najpoznatiji, ali i najkorišćeniji oni namenjeni arhitekturi i visokogradnji, projektovanju proizvoda i javnih radova i medijima i zabavi.

Product design & manufacturing collection

Ova grupa alata namenjena je projektovanju fabrika, postrojenja i digitalnih prototipova, kao i stvaranju novih proizvoda pomoću alata za projektovanje i inženjering. Među najpoznatijim alatima ove namene su AutoCAD i Inventor.

Ovaj paket nudi grupu alata za kreiranje izvanrednih proizvoda, koji nadalje imaju potencijal da postanu konkurentni na tržištu danas, ali da to ostanu i u budućnosti uprkos promenljivosti u svetu proizvodne industrije.

Product design & manufacturing collection podrazumeva sledeće proizvode: Inventor, AutoCAD, Fusion 360, Inventor Tolerance Analysis, Inventor Nesting, Inventor CAM, Factory Design Utilities, Vault, Inventor Nastran, Navisworks Manage, 3ds Max, ReCap Pro, HSM Works, Autodesk Rendering i Autodesk Drive.

Architecture, Engineering, & Construction Collection

Ovaj paket obuhvata sve neophodne BIM (Building Information Modeling) alate za projektovanje u niskogradnji i visokogradnji. Projektovanje i inženjering podržan ovom inovativnom tehnologijom i paketom softvera, rezultovaće izradom kvalitetnih projekata u niskogradnji i visokogradnji.

Architecture, Engineering, & Construction Collection paket podrazumeva: Revit, Civil 3D, AutoCAD, InfraWorks, Navisworks Manage, ReCap Pro, Advance Steel, Insight, FormIt Pro, Dynamo Studio, Robot Structural Analysis Professional, 3ds Max, Autodesk Rendering, Vehicle Tracking, Fabrication CADmep, Structural Bridge Design, Autodesk Drive.

Media & entertainment collection

Grupa alata za medije i zabavu namenjena je kreiranju upečatljivih efekata, uverljivih 3D likova i složenih digitalnih svetova. Unutar ovog paketa nalaze se sledeći proizvodi: Maya, 3ds Max, Arnold, MotionBuilder, Mudbox, SketchBook, ReCap Pro, Character Generator, Autodesk Rendering.

CENOVNIK

Licenciranje

Autodesk licence moguće je nabaviti kao jednogodišnje ili trogodišnju licence, ne postoji mogućnost nabavke trajne licence. Za nabavku su dostupne isključivo single user licence. 

Kontaktirajte nas

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri