VEEAM

Veeam kompanija nudi rešenja koja odgovaraju na izazove virtualizacije i potrebe zaštite podataka uz minimalni rizik, potpuno korišćenje svih pogodnosti virtuelizacije i smanjenje troškova poslovanja. Rešenja dizajnirana specijalno za virtualna okruženja, objedinjuju backup, recovery, replikaciju podataka i monitoring virtualnih mašina na VMware i Hyper-V platformama.


Veeam softversko rešenje štiti investiciju u virtualizaciju, pomaže održavanju kontinuiteta poslovanja i obezbeđuje alate neophodne za očuvanje fleksibilnosti preduzeća, prateći na taj način potrebe vaše organizacije koje se stalno menjaju.

Veeam funkcionalnosti

Brzi, fleksibilni i jednostavni za upotrebu Veeam alati pružaju backup i replikaciju podataka bez potrebe za instaliranjem dodatnih agenata. Instant VM Recovery, Instant File-Level Recovery, 2-u-1: backup i replikacija, built-in de-duplikacija, centralno upravljanje, kompatibilnost sa Microsoft Azure platformom samo su neke od funkcionalnosti koje Veeam softver pruža.

Veeam najvažniji proizvodi

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication je vrlo pouzdan i moćan alat koji obezbeđuje recovery aplikacija i podataka, back up na virtuelnoj mašini i replikaciju i to sve u jednom softverskom rešenju. Veeam Backup & Replication vam nudi provereno rešenje za  VMware vSphere i Microsoft Hyper-V virtual okruženje.

Probna verzija

Veeam Backup Essentials

Veeam Backup Essentials je jako dobar i istovremeno pristupačan alat, namenjen malim i srednjim preduzećima. Ovo softversko rešenje ima slične funkcionalnost kao Veeam Availability, dakle omogućuje vam back up, recovery i replikaciju ali uz 60% uštede.

Probna verzija

Veeam Availability Suite

Za firme kojima je potrebno Backup & Replication softversko rešenje koje bi pokrivalo više od 6 procesora tu je Veeam Availability Suite.

Probna verzija

Licenciranje

Licenciranje ne zavisi od broja virtualnih mašina i hypervisora. Licencira se po procesoru na hostu i u zavisnosti od proizvoda uključuje backup, replikaciju, deduplikaciju, multi-hypervisor podršku i centralno upravljanje. 

Kontaktirajte nas Cenovnik

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri