Veeam

Veeam kompanija nudi rešenja koja odgovaraju na izazove virtualizacije i potrebe zaštite podataka uz minimalni rizik, potpuno korišćenje svih pogodnosti virutalizacije i smanjenje troškova poslovanja. Rešenja dizajnirana specijalno za virtualna okruženja, objedinjuju backup, recovery, replikaciju podataka i monitoring virtualnih mašina na VMware i Hyper-V platformama. Veeam softversko rešenje štiti investiciju u virtualizaciju, pomaže održavanju kontinuiteta poslovanja i obezbeđuje alate neophodne za očuvanje fleksibilnosti preduzeća, prateći na taj način potrebe vaše oranizacije koje se stalno menjaju.

 

Najvažnije funkcionalnosti

Brzi, fleksibilni i jednostavni za upotrebu Veeam alati pružaju backup i replikaciju podataka bez potrebe za instaliranjem dodatnih agenata. Instant VM Recovery, Instant File-Level Recovery, 2-u-1: backup i replikacija, built-in de-duplikacija, centralno upravljanje, kompatibilnost sa Microsoft Azure platformom samo su neke od funkcionalnosti koje Veeam softver pruža.

Licenciranje

Licenciranje ne zavisi od broja virtualnih mašina i hypervisora. Licencira se po procesoru na hostu i u zavisnosti od proizvoda uključuje backup, replikaciju, deduplikaciju, multi-hypervisor podršku i centralno upravljanje.

Najvažniji proizvodi

Kompletna vidljivost vaše infrastrukture nakon neželjenog otkaza u kratkom vremenskom roku spakovani su u rešenja koja mogu doneti uštedu, sigurnost i nesmetan rad vašeg preduzeća. U paleti proizvoda posebno se izdvajaju Veeam Backup & Replication, Veeam Backup Essentials i Veeam Availability Suite, Veeam Management Pack for System Center i niz drugih alata.

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication je vrlo pouzdan i moćan alat koji obezbeđuje recovery aplikacija i podataka, back up na virtuelnoj mašini i replikaciju i to sve u jednom softverskom rešenju. Veeam Backup & Replication vam nudi provereno rešenje za  VMware vSphere i Microsoft Hyper-V virtual okruženje.

Pregled | Probna verzija

Veeam Backup Essentials

Veeam Backup Essentials je jako dobar i istovremeno pristupačan alat, namenjen malim i srednjim preduzećima.
Ovo softversko rešenje ima slične funkcionalnost kao Veeam Availability, dakle omogućuje vam back up, recovery i replikaciju ali uz 60% uštede.

Pregled | Probna verzija

Veeam Availability Suite

Za firme kojima je potrebno Backup & Replication softversko rešenje koje bi pokrivalo više od 6 procesora tu je Veeam Availability Suite.

Pregled | Probna verzija

Veeam cene

Cene za Veeam rešenja možete pronaći u cenovniku na: http://extreme.rs/cenovnik/.

Kontakt

Za sva pitanja i nedoumice vezane za ovaj alat nam se možete obratiti na softver@extreme.rs.