TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je pomoć
prilikom postavke ili prilikom korišćenja softvera

U zavisnosti od kompleksnosti problema, podršku vam možemo pružiti na jedan od navedenih načina:

Tehnička podrška putem direktnog pristupa Vašem računaru

Ovakav vid podrške je neophodno da prethodno TELEFONOM dogovorite sa osobom iz naše tehničke podrške s kojom ste u komunikaciji.

Ako naša tehnička podrška proceni da se na taj način efikasnije mogu prikupiti bitne informacije ili rešiti problem, možete našoj tehničkoj podršci dozvoliti privremeni, bezbedni pristup Vašem računaru. Sve što je potrebno da uradite je da klikom na dugme gore preuzmete i pokrenete fajl a zatim da pratite instrukcije i aktivnosti naše tehničke podrške.

Telefonska tehnička podrška

Službu tehničke podrške možete dobiti na gore navedeni broj telefona.

Radno vreme službe telefonske tehničke podrške je od 09-17 časova svakim radnim danom.

Tehnička podrška putem elektronske pošte

Pošaljite nam opis problema na gore navedenu mejl adresu i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti detaljan odgovor na vašu e-mail adresu.

EXTREME TEHNIČKA PODRŠKA vam je na raspolaganju za konsultacije i nedoumice koje vam generišu zastoje ili probleme u radu sa softverom. Naš inženjerski tim za softversku podršku veoma ozbiljno shvata svoj zadatak i razume značaj neometanog rada, pa će vaši zahtevi biti rešeni u najkraćem mogućem roku.

ESET besplatna tehnička podrška

Kao dugogodišnji partner kompanije ESET, Extreme tim, nastoji da na najbolji način dopuni i zaokruži ponudu proizvoda ove kompanije. Desetogodišnje iskustvo u implementaciji, prilagođavanju, eksploataciji i rešavanju specifičnih sigurnosnih izazova u različitim okruženjima omogućava nam da na vaše zahteve odgovorimo adekvatno i u najkraćem mogućem roku.

ESET besplatna tehnička podrška podrazumeva

Komercijalne usluge

Tehnička podrška kompanije Extreme d.o.o. svojim klijentima nudi i komercijalne usluge – analizu, planiranje, implementaciju, obuku i rešavanje specifičnih problema na lokaciji korisnika.

Novo u Extreme

Extreme bilteni

PRIJAVITE SE

Partneri