GFI

GFI  je vodeći proizvođač windows-baziranih antivirus i antispam aplikacija, alata za praćenje rada i zaštitu mrežnog okruženja i softvera za razmenu poruka. Osnovan 1992 godine, GFI predstavlja internacionalnu kompaniju na čijoj se referentnoj listi nalaze kompanije kao što su Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, Shell Oil Lubricants, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS itd.

GFI MailEssentials

Zaštita za Vaš mejl server

GFI MailEssentials je rešenje za skeniranje i detekciju virusa, blokiranje SPAM i phishing mejlova. On otklanja sve vrste email pretnji, pre nego što one ugroze vaše okruženje. Dolazi u tri verzije i sa dodacima kao što su antivirusni endžini Kaspersky i McAfee.

Pregled 

GFI MailArchiver

Arhiviranje interne i eksterne elektronske pošte

GFI MailArchiver je alat posebno dizajniran za mala i srednja preduzeća. On služi za održavanje arhive svih poslovnih emailova, pri čemu značajno smanjuje zahteve ka Exchange serveru i umanjuje zavisnost od PST fajlova. Rešenje je u saglasnosti sa većim brojem regulativa i drugim zakonskim propisima iz ove oblasti.

Pregled 

GFI FaxMaker

Mrežni faks servis za Exchange/SMTP

GFI FaxMaker je rešenje zbog kojeg više nećete imati razloga da odlazite do faks uređaja i čekate da on završi svoj posao. GFI FaxMaker™ je alat koji omogućava slanje i prijem faks poruka direktno iz vašeg mejl klijenta.

Pregled 

GFI LanGuard

Mrežni sigurnosni skener portova, upravljanje dopunama i sigurnosnim zakrpama

GFI LanGuard je poznati i nagrađivani mrežni i sigurnosni skener koji skenira mrežu i portove kako bi detektovao, pristupio i ispravio sigurnosne ranjivosti uz minimalno administrativno angažovanje.

Pregled 

GFI Endpoint Security

Mrežna kontrola portabilnih uređaja za skladištenje podataka i ostalih elektronskih uređaja

GFI EndPoint Security rešenje vam omogućava kontrolu korišćenja prenosivih uređaja za skladištenje podataka u vašoj mreži, kao što su USB drive, iPOD, PDA i sl. Uz ovaj alat, ponovo ćete imati kontrolu nad vašom mrežom sprečavajući „curenje“ osetljivih podataka, ulazak malwera i neautorizovanog softvera u vašu mrežu.

Pregled 

GFI Network Server Monitor

Nadgledanje servera i mrežnog okruženja

GFI Network Server Monitor prati neuspešne ili neregularne aktivnosti na vašoj mreži. On skenira automatski, tako da možete da identifikujete i rešite neočekivani problem pre nego što korisnici (ili menadžeri) uopšte primete da se bilo šta dogodilo.

Pregled 

GFI WebMonitor

Nadgledanje HTTP/FTP protokola, antivirus i kontrola pristupa

GFI WebMonitor pruža mrežnim administratorima pouzdano rešenje koje je lako za upotrebu i omogućava upravljanje i kontrolu surfovanja internetom i zaštitu okruženja od preuzimanja sadržaja koji sadrže viruse i drugi malware. On nudi efektivne alate za rad u realnom vremenu kako bi se pratile korisničke aktivnosti na internetu i preuzimanje sadržaja. GFI WebMonitor™ je dostupan kao samostalna verzija i kao dodatak za poznati Microsoft ISA/TMG server.

Pregled 

LICENCIRANJE

Licenciranje GFI rešenja direktno zavisi od samog proizvoda koji se kupuje. Neka rešenja se licenciraju po mailbox-u, neka po mrežnim uređajima, broju korisnika ili broju servera, tako da ih ne možemo svrstati u jednu grupu. Molimo vas da nas pozovete za detaljnije informacije u vezi sa licenciranjem određenog proizvoda. Ono što je zajedničko za sve licence je da kada se kupuje nova licenca uključeno je i jednogodišnje održavanje koje podrazumeva pravo na nove verzije rešenja.

Nakon isteka pretplate korisnik može da bira da li će obnoviti održavanje ili ne. Za neka GFI rešenja čiji pravilan rad direktno zavisi od ažuriranja baze, kao što je npr. GFI Web Monitor, obavezno je obnoviti pretplatu jer će u suprotnom softver prestati da radi. Ako se pretplata ne obnovi (za rešenja gde će softver nastaviti da radi i posle isteka održavanja) korisnik je kasnije u mogućnosti da uradi nadogradnju na novu verziju.

Kontakt Cenovnik

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri