Digitalizacija
biznis procesa

Digitalizacija biznis procesa podrazumeva definisanje novog ili redizajn postojećeg poslovnog procesa radi integracije digitalnih tehnologija u određeni deo poslovanja.

Digitalizacija biznis procesa predstavlja srž digitalne transformacije koja osim operacionih promena podrazumeva i promene u organizaciji i kulturi firme.

Kompanija može dostići svoj pun potencijal samo onda kada su njeni ključni procesi efikasni i efektivni, zato je digitalizacija procesa jedan od ključnih alata za sticanje konkurente prednosti. Međutim, digitalizaciju poslovnog procesa nije lako sprovesti i zato je od ključnog značaja partner – njegovo domensko znanje, njegovo tehničko znanje i iskustvo koje je imao na prethodnim projektima.

Tipovi digitalnog procesa

Operativne prednosti CRM Koncepta

Mycrosoft Power platforma

Power platforma je relativno nov Microsoft alat koji, pored SharePoint i Dynamics 365 platformi, omogućava digitalizaciju poslovnih procesa i izradu poslovnih aplikacija. Prednost Power platforme je u njenoj sveobuhvatnosti – omogućava digitalizaciju skoro svakog poslovnog procesa i low code or no code pristupu – omogućava relativno brzu i povoljnu implementaciju.

Power platforma

Zašto Extreme?

Kompanija Extreme ima dugogodišnje iskustvo u radu sa Microsoft platformama, ali i primenom DMS i CRM sistema u poslovanju. Procesom implementacije rešenja se bavimo temeljno i od početka – posmtranjem i analizom postojećeg stanja, izradom projekta, zatim prototipa i na kraju implementacijom gotovog rešenja.

Ukoliko želite da unapredite način na koji upravljanje poslovnim procesima, da skratite vreme izvršenja i upravljanje poslovnom dokumentacijom, učinite vaš tim efikasnijim, smanjite mogućnost greške i gubitka bitnih informacija uz DMS sistema mi smo i više nego iskusan i dobar partner za taj zadatak.


Zakaži prezentaciju

Partneri