Office 2021

Vaš modernizovani Office

Office 2021 je najnoviji Office paket kompanije Microsoft u kome ćete pronaći nove funkcije za koautorstvo, “inking“ alate, tipove dokumenata, alate za prevođenje i editovanje (uređivanje), pokretnu grafiku, funkcionalnosti lake za korišćenje i još mnogo više.

Unapređenja Office verzije 2021

Uz Office 2021 dolazi mogućnost kreiranja zanimljivih dokumenata i prezentacija uz pomoć novih i modernih vizuelnih elemenata. Funkcija navigacije i funkcije pretrage su unapređene, tako da je proces pronalaska potrebnog sadržaja uveliko ubrzano. Office 2021 značajno je unapređen u smeru brže, jednostavnije i efikasnije kolaboracije. Efikasno upravljanje porukama, zakazanim obavezama, kontaktima i zadacima, uvid u zakazane sastanke, krajnje rokove i porodično vreme, samo su neke od karakteristika Office-a 2021. Poboljšane funkcije performansi pomažu da sistem radi brže, a novo automatsko čuvanje daje sigurnost od gubitka završenog posla.

Licenciranje

Kod Microsoft Office paketa u osnovi postoje 2 načina licenciranja: FPP, ESD i količinsko licenciranje (OVS, OV, itd.).

FPP licenciranje

Softverska licenca dolazi zapakovana u dizajniranu kutiju koja sadrži instalacioni ključ, ugovor o korišćenju softvera, jedinstveni serijski broj i uputstvo za instalaciju. Takođe, proizvodi u maloprodajnim pakovanjima imaju Sertifikat o autentičnosti koji se nalazi na samoj kutiji, pa je kutija zajedno sa svim njenim pratećim sadržajem neophodno čuvati kao dokaz o legalnosti kupljenog softvera. Softver je pre upotrebe potrebno aktivirati, što je jednostavna procedura koja se može izvršiti preko Interneta ili telefonskim pozivom na lokalni Microsoft centar za podršku u Beogradu (0700 300 300). Licencu je moguće prebaciti s jednog na drugi uređaj, uz uslov da se prethodno ukloni sa uređaja na kome je pre korišćen.

ESD – Elektronske licence

Ove licence se dostavljaju isključivo u elektronskom obliku, bez fizičkih medija, dokumentacije i kutije, a sadrže instalacioni ključ za aktiviranje i legalnu upotrebu Office-a 2021.

Količinsko licenciranje

Količinsko licenciranje označava da se licenca nabavlja kroz ugovor o količinskom licenciranju.

Kako da nabavim

Office paket možete nabaviti na zaista mnogo načina, a za pravi način zavisi od vaših potreba, veličine firme i načina korišćenja.

Kontaktirajte nas

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri