EXTREME PAKETI

Odaberi Extreme paket i iskoristi Microsoft 365 na najbolji način

Mobilne tehnologije i računarstvo u Oblaku su potpuno transformisali način na koji radimo tako da se poslovne aktivnosti sve više sele van okvira kancelarije stvarajući potrebu za efikasnijom kolaboracijom preko Interneta. Kompanija Microsoft nudi najkompletniju platformu za transformaciju poslovanja u Oblak – Microsoft 365. Međutim, potrebe kompanija su specifične u pogledu aplikacija i servisa pa smo zato za vas kreirali pakete koji će vam pomoći da uzmete baš ono što vam treba i da to koristite na najbolji način.

Dajte novu dimenziju svom načinu rada uz jedan od Extreme paketa

Inicijalna porudžbina mora sadržati minimum pet paketa i oni mogu da se kombinuju. Firma Extreme zadržava pravo izmene cena paketa uz prethodnu najavu postojećim korisnicima od 30 dana pre nastupanja izmene.

Ako u ovom trenutku imate nedoumicu oko pronalaženja odgovora na bar jedno od ovih pitanja verujemo da možemo da vam pomognemo da rešite dilemu na jedinstven način. Takođe, ukoliko nijedan od ponuđenih paketa ne zadovoljava vaše potrebe pišite nam na  softver@extreme.rs i Extreme tim će napraviti kombinaciju funkcionalnosti i servisa koji će vam u potpunosti odgovarati.

Extreme novosti

Extreme bilteni

Partneri