Dostupne elektronske Microsoft licence

Kompanija Extreme d.o.o. je sada u mogućnosti da za svoje klijente obezbedi elektronske licence (ESD) kompanije Microsoft, i to za: Windows 10 operativne sisteme, Microsoft 365 pretplate kao što su Personal, Family i Business standard ili neku od verzija Office-a koji se instalira na desktop računaru kao što je Office Home and Business 2019 ili Office Home i Student 2019.

Microsoft logo

Šta je elektronska licenca i koje su njene prednosti?

Elektronska licenca na adresu korisnika dolazi putem elektronske pošte, a korisnik je u obavezi da čuva e-mail sa detaljima koji zajedno sa računom predstavlja potvrdu da je licenca legalno kupljena.

Za razliku od retail fizičke licence za koju je korisnik u obavezi da čuva kutiju sa COA nalepnicom na istoj (kao dokaz da je licenca legalna) i bez koje licenca biva trajno izgubljena, e-mail sa elektronskom licencom uvek je pohranjen u bazi distributera, što je bolja varijanta za praćenje. Takođe, elektronska licenca je za sve jezike instalcije (All language), dok se za fizičke licence mora potražiti odgovarajuća jezička varijanta na Microsoft-ovom sajtu.

Elektronske licence imaće nešto nižu cenu u odnosu na fizičke licence (FPP) koje su klijentima dostavljane putem pošte. O kojoj razlici u ceni će da bude reč biće poznato u najskorijem roku.

Za više informacija obratite nam se na informacije@extreme.rs i odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

Partneri