Upola niže cene za Power Apps licence

Power Apps platforma kompanije Microsoft od 1. oktobra će cenovno biti pristupačnija. Cene će biti umanjene i za Power Apps per user licence i Power Apps per app licence.

Obe licence moći ćete da nabavite na neki od sledeći načina: količinskim licenciranjem (Volume Licensing), preko dobavljača (CSP) ili direktno putem Microsoft-ovog web prodajnog mesta. Licence ćete po gore pomenutoj ceni moći da nabavite bez zahteva o minimalnom iznosu licenci i sl. Sva ovlašćenja za trenutne korisnike ostaće nepromenjena, s tim da će ovlašćenjima biti dodato, i za nove i za stare korisnike, da pokreću neograničen broj aplikacija i portala.

Ovlašćenja za per app licence biće pojednostavljena. Korisnici će moći da pokrenu jednu aplikaciju ili pristupe Power Apps portalu, za razliku od trenutnih ovlašćenja koja podrazumevaju pristup dvema aplikacijama i jednom Power Apps portalu.

Ovakav način licenciranja, kao i cene koje stupaju na snagu od 1. oktobra, dosta je fleksibilniji, pa je pogodan i za one koji imaju potrebu da korisniku dodele jednu licencu za jednu aplikaciju.

Svi oni koji imaju postojeće ugovore za licence kupljene pre 1. oktobra 2021. i čiji ugovori će možda da traju i nakon stupanja na snagu novih cena, imaće trenutno važeća prava. 

U međuvremenu, pre 1. oktobra, za sve one korisnike koji žele da iskoriste promo ponude za Power Apps platformu, mogu to da urade od 1. jula do 30. septembra. Promo ponuda podrazumeva:

  1. Power Apps per user po ceni od 12 USD po korisniku mesečno. Minimalan broj za kupovinu po promotivnoj ceni je 5.000 licenci;
  2. Power Apps per app po ceni od 3 USD po korisniku/aplikaciji mesečno. Minimalna kupovina 200 licenci

Za sve dodatne informacije obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku.

Partneri