Sinergija 2018: Digital Breakthrough

Extreme je i ove godine deo Sinergije 2018, Microsoft konferencije posvećene digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni.
sinergija-2018

 

Sinergija 2018 se održava u hotelu Crowne Plaza od 24. do 26. oktobra, pod sloganom Digital Breakthrough!

Extreme tim će se sa vama na Sinergiji družiti tokom tehničkih dana (24. i 25. oktobar) u ekspo delu, a kvalitetu konferencije doprineće i dva Extreme predavanja.


25. oktobar, 10:20h, sala: Atlantic 3

Modern Workplace – Microsoft Cloud partnerstvo za novo doba

Velibor Simikić, Direktor prodaje, Extreme d.o.o.
Aleksandar Dimitrijević, Savetnik za softver, Extreme d.o.o.

Svedoci smo ubrzanih promena radnog okruženja i sve većeg zamaha tehnologija koje se kriju iza akronima AI, VR, IoT, AR i ML u ispunajvanju poslovnih ciljeva. Menja se produktivnost pojedinca, timova, firme, pristup podacima i bezbednost, okruženje je sve više dinamično i „agile“. Na drugoj strani izazovi tradicionalnog koncepta IT platforme kao zatvorenog, nedovoljno fleksibilnog i skupog sistema koji treba da odgovori na promene, doprinose neinovativnom okruženju nespremnom da se promene u potpunosti podrže.

Kompetentan Microsoft Cloud partner bitniji je više nego ikad da vam u dinamičnom vremenu pomogne da utabanim putem transformišete radno okruženje za nove kreativne zahteve korisnika jer razume vrednost Cloud servisa i mogućnosti za njihovo mapiranje na realne poslovne izazove. Partner je tu i da se pobrine da krajnji korisnici kroz obuku i razumevanje vrednosti servisa adaptiraju uz realno iskustvo i iznutra podrže transformaciju. Tokom predavanja će sa vama podeliti svoje uspešne priče i način na koji su uveli Microsoft Cloud rešenja u svoje radno okruženje kolege iz uspešnih srpskih preduzeća: Amicus, Triple Jump i Tekijanka. Saznaćete kako su donosili odluke, šta su bile zablude i izazovi transformacije i kako se promenila uloga IT menadžera u njihovom, novom, radnom okruženju.


25. oktobar, 13:40h, sala: Mediterranean

SharePoint dizajn: Novi Delta Holding korporativni portal

Dragan Todorović, Senior konsultant – Poslovni portali & O365, Extreme d.o.o.
Aleksandar Đorđević, Web Developer, Delta Holding d.o.o.

Kako spojiti SharePoint i intuitivan dizajn? Na koji način SharePoint Framework, jQuery i Bootstrap odgovaraju na zahteve klijenata? Kada je pravo vreme za pokretanje portala, kako odbrati platformu i na koji način primeniti tehnologiju samo su neka od pitanja na koja ćemo pružiti odgovor na primeru novog korporativnog portala kompanije Delta Holding. Predstavnici kompanije upotpuniće predavanje prenošenjem iskustva tokom realizacije projekta i izazovima sa korisničke strane.

Za sva pitanja, obratite nam se na softver@extreme.rs.

Partneri