Sales Productivity rešenje

Sales Productivity resenje

Sales Productivity je novo rešenje kompanije Microsoft, koje podrazumeva kombinaciju proizvoda Microsoft Dynamics CRM Online Professional sa Office 365 i Power BI alatom.
Kombinacijom svoja tri moćna proizvoda, Microsoft je omogućio ljudima koji rade u prodaji da svoje usluge pružaju još bolje i efikasnije. Sales Productivity rešenje se takođe kombinuje sa poslovnim aplikacijama i na taj način olakšava saradnju i komunikaciju u prodajnom timu, jer im omogućava deljenje informacija kad god se za tim ukaže potreba, bez obzira na prostornu udaljenost. Više o ovom rešenju pročitajte na sledećoj strani.

Sales Productivity rešenje po promotivnim cenama

Kako biste što pre mogli da isprobate sve mogućnosti ovog alata, kompanija Microsoft je obezbedila promo period koji važi za nove, ali i za postojeće korisnike. U okviru ovog promo perioda možete nabaviti Sales Productivity rešenje (Microsoft Dynamics CRM Online Professional + Office 365 + Power BI) po ceni od 65,00 USD po korisniku mesečno, dok postojeći Office 365 korisnici (E3 ili E4 plan) mogu izvršiti nadogradnju do Sales Productivity alata za samo 45,00 USD po korisniku mesečno.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem Savetniku za licenciranje na: http://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

Ova akcija, nažalost, više ne važi!  Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

Partneri