Radionica: Digitalna platforma za sve-Microsoft 365

Datum: četvrtak, 16. maj 2019.
Mesto: Envoy Conference, Gospodar Jevremova 47, Beograd

digitalna platforma

Microsoft 365 je platforma za produktivnost, bezbednost i upravljanje uređajima koja vam omogućava da svoj posao obavljate lako, brzo i sigurno bez obzira da li se nalazite u svojoj kancelariji ili u pokretu, kao i da uvek koristite najnovije alate sa svim bezbednosim ispavkama – od razmene email i instant poruka do alata za kolaboraciju i automatizaciju.

 O čemu će biti reč?

prisus

Na demou ćemo prikazati i kako vam Microsoft Flow funkcionalnosti mogu generisati podsetnike po datumu dospeća, dodeljivati zadatke, ili čak regenerisati zahteve, potpuno automatizovano i u vremenskim intervalima koji vama odgovaraju.

Ulazni računi troškova su deo nezaobilazne dokumentacije u poslovanju kompanije koju morate da evidentirate, proverite, odobrite, proknjižite i arhivirate. Skoro uvek uključuje više zaposlenih/sektora i iznad svega zahteva dosta vremena. Uz pomoć Microsoft Flow servisa, ovaj proces je moguće značajno unaprediti kroz automatizaciju elektronskog evidentiranja i odobravanja, na način da sistem preuzme kontrolu u skladu sa postojećim internih procesima. Ovaj primer se može primeniti na skoro svu ulaznu dokumentaciju.

Pokazaćemo kako na SharePoint Online platformi izgleda automatsko generisanje naloga za službeni put uz mogućnost elektronskog podnošenja zahteva i odobravanja, kao i naknadno evidentiranje troškova službenog puta. SharePoint Online vam može pomoći u upravljanju tokovima dokumentacije, ali i procesa na nivou celokupne organizacije tako da omogući dostupnost dokumenata pravim ljudima u pravo vreme, smanji mogućnost pojave grešaka i doprinese produktivnosti i efikasnosti čitavog tima.

Saznaćete i kako uz pomoć Microsoft Teams alata jednostavno da organizujete kolaboraciju timova, audio, video i Veb konferencije sa klijentima i saradnicama.  Na primeru ćemo prikazati i kako da razmenite sadržaj na potpuno bezbedan način, prikupite beleške i zajednički radite koristeći Microsoft Teams.

Zašto bi trebalo da prisustvujem?

Ukoliko ste se susreli makar sa jednim od ovih pitanja, ovo je definitivno radionica za vas!

o cemu

Da li moram da znam da programiram da bih automatizovao neki poslovni proces?

Da li mogu da pratim rad celog tima na jednom mestu?

Da li imam detaljnu evidenciju izdatih ili primljenih menica, bankarskih garancija, kredita i slično?

Da li mogu da pristupim svojim podacima bilo kada, sa bilo kog uređaja?

Kako i da li sve moram da uradim sam?

Agenda

13:15- 13:30h  – Registracija

13:30: 15:40h  – Uvod: Digitalna platforma za sve

                         – M365: Šta se sve nalazi u paketu?

                         – Demo: Flow, Teams, SharePoint Online

15:40- 15:50h  – Q&A

15:50h  – Druženje i neformalna razmena iskustva uz ručak

Partneri