Predstavljanje: eLikvidatura i eSekretarica

eSek-i-eLik-1

U četvrtak, 8. oktobra u hotelu Jump Inn održan je događaj povodom predstavljanja novih Extreme rešenja: eLikvidature i eSekretarice.

eSek-i-eLik-3

Na ovom događaju su se okupili svi predstavnici srednjih i malih preduzeća kako bi saznali više o modelima iz prakse na osnovu kojih su ova rešenja nastala, kao  i načinu na koji ona pomažu u rešavanju pitanja koja se tiču procesa obrade faktura i upravljanja finansijskom i ostalom ulaznom dokumentacijom ( eLikvidatura ) i procesa preispitivanja ugovora (eSekretarica).

eSek-i-eLik-2

Prvi put nakon objavljivanja novih rešenja, prikazano je na primerima na koji način ona zaista olakšavaju i pojednostavljuju procese u firmi, što direktno doprinosi uštedi vremena i povećanju produktivnosti kod zaposlenih koji obavljaju neke od najvažnijih funkcija u preduzeću.

eSek-eLik

Osim toga, prisutni su bili u prilici da vide način na koji bi se svako od ovih rešenja uklopilo u postojeći sistem, tok implementacije  i šablon proračuna brzine povrata investicije koji omogućava firmama da odluku o implementaciji donesu na osnovu realnih parametara.

Partneri