PDP(Print, Design, Photography): Konferencija kreativnih medija

pdp_konf 3

 

Deset godina zaredom se pod istim imenom okupljaju dizajneri, fotografi i drugi vizuleni stvaraoci, a ove godine je i Extreme tim biti deo ovog dešavanja, PDP (Print, Design, Photography) konferencije kreativnih medija.Istaknuti predstavnici svetske dizajn scene Patrick Thomas, grafički umetnik i dizajner iz Berlina,  i Mitch Paone , osnivač i kreativni direktor DIA Studija iz Njujorka, bili su  deo ovogodišnje jubilarne PDP konferencije koja se u Novom Sadu održala od 11. do 14. oktobra! Program ovogodišnje PDP konferencije započeo jeaudio-vizuelnim i džez performansom “Incident”, osnivača i kreativnog direktora jednog od najdinamičnijih dizajn studija iz Njujorka Mitcha Paone.

Ovogodišnji četvorodnevni multidisciplinarni program obuhvatio je predavanja, radionice, audio- vizuelne performanse i predstavljanje autora i radove sa ovogodišnjeg konkursa. Više na: http://pdp.rs/.

 

Adobe radionica Ivane Radmanovac: Scribble Video

U okviru ove konferencije održala se i konferencija Ivane Radmanovac: Scribble Video (powered by Extreme).

Scribble Video” radionica se bavila “frame by frame” načinom animacije u alatu Photoshop. Za ovu tehniku nije važno koliko dobro neko ume da crta, jer su kao reference korišćeni video klipovi iz vašeg omiljenog spota ili filma. 

 

pdp konf_1

Partneri