Online radionica: ESET u oblaku

Datum: 11.05.2021., utorak
Vreme: 12:00h  
Predavač: Denis Daničić

ESET Protect Cloud zaštita anulirala je potrebu za lokalnim serverskim resursima, a postavka je brza i jednostavna. ESET Protect Cloud više nema bitnih ograničenja, sada podržava do 10.000 uređaja, preduslovi za nadogradnju zaštite su minimalni, a neki bitni segmenti poput ažuriranja ESET Protect servera čak i automatizovani!

U svetlu novih poslovnih rutina koje nameće doba pandemije, ESET Protect Cloud dramatično olakšava upravljanje zaštitom bez obzira gde se endpoint stanice nalaze, u ili van korporativne mreže – dovoljno je da imaju Internet konekciju. Ne treba zaboraviti da novi ESET Protect Cloud server podržava zaštitu i upravljanje mobilnim uređajima kroz takođe lak i brz proces instalacije.

Extreme tim je odlučan u tome da na najbolji mogući način razumeva i prezentuje savremene tehnologije i softverska rešenja, stoga smo odlučili da isto učinimo i sa ESET Protect Cloud zaštitom.

Na online radionici 27. aprila kolege iz prodaje i tehničke podrške će zajedničkim snagama da predstave prednosti ESET Protect Cloud zaštite, ali i da demonstriraju sve gore navedene prednosti ovog rešenja.

Dođite da razmenimo iskustva i znanje!

Partneri