Office 365 kroz praktične primere. Bez slajdova i teorije!

Office 365 radionica

Termin: 17. novembar 2015.
Lokacija: Extreme d.o.o., Đorđa Vajferta 74
Vreme: 13:00h-16:00h

Office 365 i cloud tehnologije u srpskim firmama uspešno pronalaze zadovoljne korisnike što potvrđuje rast broja prodatih licenci i uspešnih implementacija, a sve zahvaljujući kvalitetnim funkcionalnostima koje Office 365 pruža.

Da li i vi u potpunosti koristite sve prednosti i mogućnosti Office 365 servisa?

Office 365 radionica ima za cilj da pomogne kompanijama da mnogobrojne funkcionalnosti uspešno primene u praksi predstavljajući konkretne primere i iskustva postojećih korisnika. Na radionici možete saznati na koji način je moguće deliti sadržaje sa eksternim korisnicima, šta su Delve i OneDrive for Business i kako se koriste, kako organizovati virtuelne sastanke, napredne mail funkcionalnosti ili istovremeni rad na jednom dokumentu. Kreiranje Office 365 grupa, pristup sa mobilnih uređaja, upravljanje dokumentacijom, rad u offline režimu ili automatizovanje radnih procesa samo su deo primera koji se prezentuju u toku tročasovne radionice. Licenciranje, integracije sa postojećom infrastrukturom, tehnička rešenja i sl. nezaobilazna su pitanja na koja možete dobiti odgovor u Q&A sesiji nakon radionice.

Direktna ušteda vremena, efikasnije funkcionisanje i bolja organizacija na fleksibilan način osnovni su motivi za korišćenje Office 365 servisa. Ukoliko i Vi mislite da možda u potpunosti ne koristite sve servise koje nudi Office 365, možete se prijaviti na radionicu putem sledećeg formulara (prisustvo je besplatno):

[wufoo username=”extremedoo” formhash=”p1hzcf8m00fxllt” autoresize=”true” height=”520″ header=”show” ssl=”true”]

Partneri