Objavljen je novi Dynamics 365 modul: Dynamics 365 for Talent!

Dynamics-talentMicrosoft je objavio novi Dynamics 365 modul – Dynamics 365 for Talent!

Ovaj modul je namenjen privlačenju i razvoju kadrova u kompaniji tako što omogućava prepoznavanje stručnih i kvalitetnih ljudskih resursa i povezivanje sa potencijalnim kandidatima pomoću digitalnih kanala. Integracija sa LinkedIn mrežom omogućava bolju procenu kandidata i lakšu komunikaciju, dok se pomoću Office 365 alata usklađuju kalendari sa potencijalnim kandidatima radi zakazivanja intervjua.

Osim što ćete prepoznati najbolje i najtalentovanije, Dynamics 365 for Talent će vam pomoći da ih motivišete, definišete način za razvoj njihovih potencijala i uskladite njihov razvoj sa ciljevima kompanije. Deljenje resursa i dokumenata pomaže novozaposlenima da se što brže prilagode novoj sredini i zahtevima, a nadgledanje njihove uspešnosti u realnom vremenu i kritičnih tačaka u njihovim veštinama da što pre postanu potpuno produktivni jer transparentnost u ostvarenim performansama omogućava sprovođenje brzih, korektivnih mera. Ovaj modul omogućava i evidenciju o posedovanju sertifikata, preporuku za dodatne obuke i pokretanje sledeće akcije za profesionalni razvoj svakog od kandidata.

 

Microsoft_Dynamics

Dynamics 365 for Talent je alat koji će vam pomoći u čitavom procesu upravljanja ljudskim resursima, planiranju i razvijanju HR operacija, a kao deo Dynamics 365 rešenja nudi mogućnost povezivanja i saradnju sa ostalim službama u firmi.

HR_aplikacija

Više o ostalim Dynamics 365 modulima možete pogledati na: http://extreme.rs/dynamics-365-o-modulima/.

Detaljne informacije o ovom modulu možete pogledati na:https://docs.microsoft.com/en-us/dynamics365/unified-operations/talent/index?toc=dynamics365/unified-operations/fin-and-ops/toc.json.

Ukoliko želite dodatne informacije od našeg savetnika za licenciranje ili CRM konsultanta, a i ukoliko biste isprobali trial verziju ovog modula u trajanju od 60 dana, pišite nam na softver@extreme.rs.

Partneri