Obaveštenje: Konačna obustava ažuriranja za stare ESET proizvode

Kompanija ESET najavila je konačnu obustavu ažuriranja za stare verzije proizvoda:

Ovo se odnosi, kao što smo vas još prošle godine obavestili, na sve – kućne korisnike, male kancelarije i poslovne korisnike.  

Bitno je da proverite sve vaše računare, jer je moguće da, uprkos tome što se na nekim računarima koristite novijom verzijom, na nekom računaru još uvek imate stariju verziju ESET-ove antivirusne zaštite. Na sledećem linku pronaći ćete nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da utvrdite da li koristite ESET zaštitu u verziji 5.x, sledeći ovo uputstvo: ESET softver: Da li koristite verziju 5.x softvera?

Prelazak na noviju verziju ESET zaštite je nezaobilazan korak za koji pred sobom imate dovoljno vremena i tokom tog procesa smo spremni da vam pružimo svu neophodnu pomoć i podršku. Na linku u nastavku ćete pronaći detaljno uputstvo za prelazak na noviju verziju ESET antivirusnog softvera za poslovne korisnike koje smo pripremili za vas: https://extreme.rs/prakticno-uputstvo-za-nadogradnju-eset-endpoint-zastite-sa-verzije-5-na-verziju-8/.

Ukoliko još uvek koristite 6.4 verziju ESET antivirusne zaštite ili stariju, obratite se našoj tehničkoj podršci na broj +381 11 4240 424 i pomoći ćemo vam da uradite update na neku od novijih verzija ESET antivirusa.

Partneri