Obaveštenje: Kompanija Veeam najavila poskupljenje

Kompanija Veeam je najavila poskupljenje cena, od 1. aprila 2022. godine,  za sledeće proizvode:

Veeam

Cena za Veeam Disaster Recovery Orchestrator (stadalone) i DR Pack (Veeam Disaster Recovery Orchestrator purchased alongside Veeam Backup & Replication) biće veća za 9.67%, dok će cena za Veeam Backup For Microsoft 365 biti veća za 6.25%.

Zašto Veeam povećava cene?

Tokom godine, Veeam je napravio značajna unapređenja funkcionalnosti, ali i inovacija na svojim aplikacijama. Unapređeni su Veeam Backup &Perlication v11a, Veeam Disaster Recovery Orchestrator v5, a najskorije i Veeam Backup za Microsoft 365 v6.

Veeam Management Pack za Microsoft System Center Minimus: Veeam Management Pack za Microsoft System Center sada zahteva minimalnu kupovinu od 10 licenci. Kupci koji ispunjavaju minimalni zahtev za kupovinu, od 10 licenci, uvek mogu da dokupe dodatne licence ili da obnove licence u bilo kojoj količini, pod uslovom da korisnik održava podršku za minimalnih 10 licenci.

Na koje vrste licenci utiče ovo povećanje cena?

Cene se neće menjati za Veeam Cloud & Service Providers (VCSP).

Kako ovo utiče na moj postojeći ugovor?

Ovo povećanje cena neće uticati na postojeće ugovore.

Da li će Veeam obezbediti grace period?

Da. Veeam će obezbediti 30-dnevni grace period za sve kvote-ponude dobijene pre poskupljenja. Na primer, ponuda zaprimljena 31. marta važiće do 30. aprila 2022..

Sa svim dodatnim pitanjima obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor očekujte u najkraćem mogućem roku.

Partneri