Nove verzije ESET rešenja za kućne korisnike i male kancelarije!

nod 32 - 9

Kompanija ESET objavila je nove verzije svojih rešenja za kućne korisnike i male kancelarije: ESET Smart Security 9 i ESET NOD32 Antivirus 9.
Najnovije verzije ESET rešenja donose funkcionalnosti namenjene zaštiti procesa elektronskog bankarstva i platnog prometa, unapređenje zaštite od botneta, kao i novi korisnički interfejs.
ESET rešenja za kućne korisnike i male kancelarije sa već poznatim višestrukim slojevima zaštite i odličnim performansama sada su u novom ruhu – sa nekim potpuno novim i unapređenim postojećim funkcijama koje obezbeđuju još viši nivo bezbednosti vaših računara. Osim što je poboljšao deo koji se brine o vašoj bezbednosti na Interentu, ESET tim je olakšao snalaženje na samom korisničkom intefejsu koji je potpuno redizajniran na osnovu rezultata analize dosadašnje upotrebe od strane postojećih korisnika.
Svi oni koji se odluče da isprobaju ESET Smart Security 9  biće prilici da sve svoje online bankarske i ostale platne transkacije obavljaju u potpuno bezbednom okruženju. Osim toga, tu su funkcionalnosti koje mogu da blokiraju pristup Cloud sadržaju i URL adresama na osnovu procene njihove ”reputacije” na Internetu i ocene rizika, tu je unapređena zaštita od botneta, unapređen proces automatske nadogradnje, kao i puna podrša za Microsoft Windows 10 operativni sistem.

Partneri