Nebu pod oblake: Adobe Creative Cloud 2015

Adobe Creative Cloud nadogradnja 2015

Termin: 29. septembar 2015.
Lokacija: Extreme d.o.o., Đorđa Vajferta 74
Vreme: 12:00h-15:30h

Objavljivanjem nadogradnje Creative Cloud 2015 Adobe je imao za cilj da olakša proces stvaranja, pa je tako ova nova verzija donela niz različitih poboljšanja u svim alatima svog paketa koje mogu ubrzati svakodnevni rad.

Photoshop donosi Artbordove koji omogućavaju da se u istom dokumentu radi sa više odvojenih slika i potpuno promenjeni Export mehanizam, znatno prilagođen različitim mobilnim uređajima i web primeni. Layer style je doneo potpuno novu i vrlo kreativnu funkcionalnost, dok je rad sa tekstom, u ovoj novoj verziji, još moćniji. I naravno, novi Camera Raw je nezaobilazan za sve one koji obrađuju fotografije.

Illustrator je dobio kompletan Auto Recovery, pa sada više nema bojazni od gubljenja onog što ste već uradili. Mercury Performance System koji se odlično pokazao u Photoshopu sada ubrzava iscrtavanje u i Illustratoru, a zumiranje podiže na novi nivo kroz animirani zoom!

InDesign nastavlja u svom maniru sa poboljšavanjem tabela, a po prvi put imate mogućnost senčenja teksta, što je efekat koji se dugo očekivao. InDesign je i u ovoj verziji, kao što ste i navikli u verzijama unazad, radio na usavršavanju i dodavanju novih mogućnosti za kreiranje digitalnih publikacija, pa je sada ceo proces kompletiran platformom za jednostavan prikaz – na šta ste svi, verujemo, čekali.

Ukoliko želite da čujete o svim ovim alatima mnogo detaljnije od Zorana Imširagića (Adobe Certified Instructor), da pogledate na izabranim primerima šta je to što ovu verziju čini moćnom, kao i da rešite nedoumice koje vas muče u radu, prijavite se na radionicu putem sledećeg formulara (prisustvo radionici je besplatno).

Sva mesta za Adobe radionicu su, nažalost, već popunjena!

Partneri