Microsoft Dynamics CRM u firmi Plantago

Plantago-Studija-Slucaja

Firma Plantago d.o.o. se bavi uzgojem, otkupom i preradom lekovitog bilja, kao i proizvodnjom čaja. Sa radom je započela na samom kraju 1999. godine, a sada broji 14 zaposlenih i u svoje kupce ubraja najveće domaće i internacionalne lance marketa na teritoriji Bosne i Hercegovine kao što su Maxi, DM, Tempo, Interex, Merkator i mnogi drugi.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, kako za kvalitet pojedinačnih proizvoda, tako i za sveukupnu prezentaciju i izlaganje svojih proizvoda.

Kada su uočeni nedostaci postojećeg sistema počeli sve ozbiljnije da remete rad i napore zaposlenih, krenulo se u potragu za jedinstvenim rešenjem koje bi moglo da zameni odvojene evidencije, da objedini informacije na jedno lako dostupno mesto i omogući da se te informacije jednostavno pretražuju i koriste.Bilo je jasno da treba razmišljati o CRM sistemu, pa se krenulo logikom da najveći svetski proizvođači sigurno imaju dovoljno iskustva i znanja, kao i razvijen sistem podrške. Na taj način se došlo do Microsoft Dynamics CRM rešenja koje je najpreciznije odgovaralo postavljenim zahtevima, a kao partner se na nivou regiona izdvojila firma Extreme d.o.o..

Pogledajte ceo tekst na: Extreme-Studija_slucaja-Plantago

Partneri