Microsoft 365 servis trenutno ima delimičan prekid u radu

Iz kompanije Microsoft rekli su kako korisnici možda neće moći da pristupe određenim Microsoft 365 servisima, kao što su: Microsoft Teams, Outlook, Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business i Microsoft Graph. Kompanija od jutros (25. januar 2023.) radi na utvrđivanju problema koji utiču na rad servisa.

 

Problem pri pristupanju uslugama mogu da imaju, ne samo korisnici Microsoft 365 licenci, već i korisnici Extreme paketa, koji se baziraju na Microsoft 365 licence. 

 

Presek stanja

 

Poslednji izveštaji pokazuju kako je na hiljade korisnika u Indiji pogođeno prekidom rada, ali i korisnici u drugim delovima sveta, uključujući SAD, Britaniju i Irsku.

 

Na zvaničnoj strani kompanije Microsoft navodi se kako su na osnovu izveštaja timova morali da konstatuju da Exchange Online, Outlook, SharePoint Online, OneDrive i Microsoft Graph imaju prekide u radu: Microsoft 365 Service health status (office365.com).

 

Kompanija se ,takođe, oglasila na svom zvaničnom Tviter nalogu.

-Identifikovali smo potencijalni problem sa umrežavanjem i razmatramo telemetriju kako bismo odredili sledeće korake za rešavanje problema– piše na Tviteru.

 

 

Sa svim dodatnim pitanjima obratite nam se na neki od naših kanala za komunikaciju: Kontakt – Extreme doo | Softver na jednom mestu.

Partneri