Kreativni kumulonimbusi – Adobe Creative Cloud 2014

Adobe

U prostorijama firme Extreme, 30. septembra održana je radionica pod nazivom: Kreativni Kumulonimbusi –  Adobe Creative Cloud 2014. Prisutni su imali prilike da iz “prve ruke” čuju sve o novinama koje je doneo Adobe Creative Cloud 2014.

Zoran Imširagić, Adobe Certified Instructor, uputio je sve polaznike u alate novog Adobe Creative Cloud softvera. Funkcije pojedinačnih aplikacija je demonstrirao na izabranim primerima i poredio sa odgovarajućim funkcijama prethodnih verzija.

Photoshop, između ostalog, doneo je sjajne pametne vođice, potpuno zaokruženu priču linkovanih objekata, Camera Raw koji nikada nije bio bolji, nove efekte u Blur galeriji i još bolji rad sa fontovima.
InDesign je prikazan kroz odličan sistem rada sa bojama, novi način rada sa tabelama, fusnote koje mogu još više, bolju pretragu dokumenata, unapređen Background task i efekti koji sada izgledaju još realnije.
Illustrator je poboljšao svoje alate za crtanje, kroz Live Shape opciju, još moćniju Pen alatku i generalno lakši rad sa putanjama, još profesionalniji rad sa tekstom, bolji Action panel.

adobe radionica

Tokom radionice, svi prisutni su svojim pitanjima i zapažanjima doprineli interaktivnoj atmosferi i na taj način sadržaj i tok predavanja u potpunosti prilagodili svojim interesovanjima.

Ova Adobe radionica će se održati i 30.oktobra.
Svoje prisustvo za taj termin možete prijaviti na: http://extreme.rs/kreativni-kumulonimbusi-adobe-creative-cloud-2014-2/.

Partneri