Kreativni kumulonimbusi – Adobe Creative Cloud 2014

Kreativni kumulonimbusi

Termin: 30. oktobar 2014.
Lokacija: Extreme d.o.o., Đorđa Vajferta 74
Vreme: 12:00h-15:30h

Šta je sve doneo novi Creative Cloud 2014?
Svakako mnogo zanimljivih i korisnih noviteta na kojima je Adobe tim radio poslednje dve godine, a o kojima možete čuti na softverskoj radionici koju organizujemo pod nazivom:  Kreativni Kumulonimbusi –  Adobe Creative Cloud 2014.

Zoran Imširagić, Adobe Certified Instructor, uputiće vas u funkcije novog Adobe Creative Cloud softvera, što će podstaći neke nove kreativne ideje, a omogućiti lakši i brži rad.

Photoshop, između ostalog, donosi sjajne pametne vođice, potpuno zaokruženu priču linkovanih objekata, Camera Raw koji nikada nije bio bolji, nove efekte u Blur galeriji i još bolji rad sa fontovima.
InDesign krasi odličan sistem rada sa bojama, novi način rada sa tabelama, fusnote koje mogu još više, bolju pretragu dokumenata, unapređen Background task i efekti koji sada izgledaju još realnije.
Illustrator je poboljšao svoje alate za crtanje, kroz Live Shape opciju, još moćniju Pen alatku i generalno lakši rad sa putanjama, još profesionalniji rad sa tekstom, bolji Action panel.

O svim ovim alatima mnogo detaljnije biće ispričano na samoj radionici i prikazano na izabranim primerima. Svi prisutni će moći da postavljaju pitanja iz prakse, da reše nedoumice koje ih muče tokom rada u Adobe alatima, pa će tako i sami učestvovati u kreiranju sadržaja radionice.

Prisustvo radionici je besplatno, a možete se prijaviti putem sledećeg formulara:

 

Partneri