Koliko su bezbedni vaši podaci

Microsoft: bezbednost podataka

Ako mislite da je vaša firma previše mala da bi bila predmet napada, razmislite ponovo. Cyber kriminalci se sve više fokusiraju na mala preduzeća, koristeći nelegalan softver da obezbede nedozvoljen ulaz na mrežu.

Pročitajte o tome kako možete zaštititi svoju kompaniju, lične informacije i finansije koristeći Microsoft softver u borbi protiv vodećih uzroka Cyber kriminala.

Radite svoj posao dok o bezbednosti brine Microsoft

Uz Microsoft softver možete uraditi više, koristeći pouzdane i proverene funkcionalnosti. Radi se o bezbednosti koja je u skladu sa svetskim standardima, bilo da radite iz kancelarije ili pristupate svojim podacima sa terena tj. mobilnog uređaja. Možete spavati mirno, znajući da Microsoft brine o tome da su vaši podaci na bezbednom.

 

Eliminišite rizik

Microsoft originalni softver pruža automatske update-ove koji omogućavaju da vaši podaci budu bezbedni 24/7. Sve ovo je praćeno budnim okom Microsoft inženjera, čija tehnička podrška vam je na raspolaganju za bilo kakva pitanja i informacije.

Visok standard bezbednosti

Microsoft softver nudi ugrađen antivirus, antimalver i antispam koji vam omogućavaju da budete potpuno u toku sa industrijskim standardima kada su u pitanju pravila o privatnosti podataka, Microsoft Software License Terms, kao i vrlo važna stavka – izgradnja poverenja kod svih ostalih kompanija sa kojima sarađujete da se vaše poslovanje odvija prema najvišim standardima za bezbednost.

Zaštitite svoje poslovanje uz pravi softver

Počnite odmah!

Za besplatnu analizu vaših poslovnih potreba za softverom, kao i savetovanja u vezi sa načinima da zaštitite vaše poslovanje obratite nam se na softver@extreme.rs ili na 011 3836941, 3831942.

 

Partneri