Extreme postao ESET Platinum partner

extreme eset platinum partner

Extreme tim je novu 2023. godinu započeo velikim priznanjem od strane kompanije ESET, dostigavši najviši partnerski status za ESET sigurnosna rešenja, na šta smo jako ponosni.

Trenutno smo jedini ESET partner u Adriatic regiji sa statusom ESET Platinum partnera.

 

 

Dugogodišnji rad na poverenju

Svoju saradnju sa kompanijom ESET, vodećim svetskim proizvođačem antivirusne zaštite i drugih bezbednosnih rešenja za firme i fizička lica, smo započeli još davne 2004. godine.

Vremenom smo prolazili kroz različite nivoe partnerskog programa, a danas sa velikim ponosom možemo da kažemo da uživamo u najvišoj kategoriji partnerstva  – ESET Platinum Partnera.

Ovo dostignuće smatramo priznanjem za našu tehničku snagu, pouzdanost i odgovoran pristup partnerima i kupcima podjednako.

 

eset antivirus platinum partner

Šta znači biti ESET platinum partner?

ESET Platinum Partner je najviši standard saradnje koji ESET može da ima sa svojim partnerima. Dostizanje ove kategorije partnerskog odnosa podrazumeva dugogodišnju saradnju, međusobno poverenje i usaglašavanje aktivnosti partnera i interesa kompanije ESET.

Zašto smo mi zajedno sa ESET-om pravi izbor?

ESET je na svetskom tržištu prisutan već 30 godina kao proizvođač antivirusnih rešenja. Sve te godine usmereni su na zaštitu korisnika, njihovog poslovanja i kritičnih infrastruktura. O njihovoj uspešnosti govori 110 miliona korisnika širom sveta.

Extreme je zaokružio ESET ponudu za naše tržište tako što je svoj tim inženjera stavio na raspolaganje svim korisnicima kojima treba pomoć pri instalaciji ili pravilnom postavljanju ESET alata, kao i bilo koji vid podrške na srpskom jeziku prilikom korišćenja ESET sigurnosnog softvera.

Ipak, naš najveći ponos su naši klijenti

Poverenje koje ste nam poklonili u proteklim godinama jeste ujedno i naša najveća pokretačka snaga i ponos – hvala vam!

Ukazano poverenje ćemo i dalje negovati svojim radom, brigom o vašoj  bezbednosti, savetima o preventivi, informisanjem o izazovima sa kojima se suočavaju kompanijske mreže širom sveta i načinom njihove prevencije, besplatnim radionicama i 1-1 razgovorima vezanim baš za vaše računarsko okruženje.

No, nećemo ni tu stati!  Potrudićemo se da u narednom periodu razvijemo nove usluge koje će vam olakšati svakodnevno funkcionisanje i vaše radno okruženje učiniti još bezbednijim.

Partneri