Extreme novi vizuelni identitet

U svojoj 27. godini postojanja predstavili smo naš novi vizuelni identitet, potpisan od strane našeg cenjenog grafičkog dizajnera, Slavimira Stojanovića,
iz agencije Futro Design.

 

Kontinuirani rast naše firme se jasno vidi u broju klijenata, u raznovrsnosti portfolija i u broju zaposlenih. S druge strane, kvalitet usluge, Extreme duh i kulturu, seme posejano još 1996. godine, ljubomorno smo čuvali, negovali i prenosili iz godine u godinu. Želeli smo da nova grafika predstavi tržištu naš rast i našu spremnost da idemo u korak s novim izazovima, ali i našu vernost utemeljenim vrednostima i partnerskim odnosima.

SNJM

Naš novi dizajn sadrži simbol X što je pojednostavljeno ime naše kompanije (Extreme doo), a ujedno i čvrsta veza sa starim logotipom po kojem nas  već dugo poznajete. Crveni kvadrat u gornjem desnom uglu je vizuelna metafora naših poslovnih rešenja i naša želja da se tržištu još više približimo kao ponuđači istih. Sklad simbola i tipografije govore o našem fokusu na razvoj i pronalaženje rešenja za izazove sa kojima se suočavaju naši klijenti, a mala slova oslikavaju našu neposrednost prema zaposlenima, partnerima i  klijentima.

Slogan Softver na jednom mestu je jedno uspešno održano obećanje da u nama imate posvećenog i stručnog partnera po pitanju odabira i nabavke licenci bilo kog proizvođača softvera. Tako će ostati i ubuduće! Ujedno, ovaj slogan je bio i kamen temeljac našeg petnaestogodišnjeg puta u razvoju CRM i SharePoint poslovnih rešenja, a nedavno smo Microsoft alatima pridodali i novu zvezdu – Power Platformu.

Na naše znanje, iskustvo i posvećenost možete računati kao i do sada, a sigurni smo da ćete u novom logotipu videti svog dugogodišnjeg pouzdanog partnera.

 

Partneri