Extreme na Sinergiji 2022

Kompanija Extreme će uzeti učešće na ovogodišnjoj konferenciji Sinergija, koja će biti održana od 6. do 8. decembra 2022. godine u hotelu Crown Plaza Beograd, pod sloganom Speed IT up.

 

Ne propustite naša predavanja:

Power platforma u praksi – Integracija sa SEF-om i odobravanje ulaznih računa – eLikvidatura

 

Termin: utorak, 6. decembar, 14:50 – 15:50h

Sala: Baltic

Predavači:

Bojan Miljković, Direktor, Extreme doo

Nikola Đukić, Konsultant za digitalizaciju poslovnih procesa, Extreme doo

 

Tema predavanja je praktična primena Power platforme za rešenje aktuelnog problema u Srbiji, prelaska na Sistem za elektronske fakture (SEF) za sve PDV obveznike.

Na predavanju ćemo pokazati kako možete iskoristiti M365, Power Automate i SharePoint da preuzmete automatski fakture sa SEF-a, da ih odobrite unutar firme i vratite automatski u SEF informaciju o statusu odobrenja.

 

Singerija

 

CRM na Power Apps platformi u kompaniji Wagen International d.o.o.

 

Termin: sreda, 7. decembar, 15:00 – 16:00h

Sala: Atlantic 3

Predavači:

Dmitar Stričević, Regionalni menadžer prodaje, Wagen International doo

Dušan Đokić, Program menadžer za CRM, Extreme doo

 

Većina kompanija se susreće sa istim izazovima u delu veleprodaje, gde svi znaju da je propuštena prodaja i izgubljena prodaja, ali je u veleprodaji  veoma teško identifikovati kupca kojem je potrebno posvetiti posebnu pažnju.

Bez uvida u stanje lagera kod kupca, i njegovu saradnju sa drugim dobavljačima, moramo se okrenuti analizi istorijskih podataka o prodaji i na osnovu toga odrediti način na koji ćemo se obratiti kupcu, a na osnovu podataka o prethodnim interakcijama možemo odrediti i najbolji trenutak za tu aktivnost.

Uz pravovremenu ponudu i odgovarajući stimulans ne samo da zadržavamo svoju poziciju kod kupca već stvaramo i prostor za sigurno proširenje saradnje.

Na našem predavanju ćete moći da vidite kako su ovi izazovi u kompaniji Wagen International d.o.o. rešeni uz pomoć Microsoft Power Apps platforme.

 

Sinergija

 

Partneri