Extreme na Sinergiji 2016

Sinergija 16 - otvaranje

Sinergija 16 završena je Biznis danom koji je, od ove godine, postao sastavni deo konferencije i prirodni nastavak tehničkog programa.

Ovogodišnja Sinergija je bila posvećena Digitalnoj transformaciji, otvarajući pitanja, debate i diskusije na temu komplesnih načina na koji tehnologija menja ne samo naš poslovni ambijent, već i svakodnevni život.

Extreme na Sinergiji 16

Zaključak je, svakako, da digitalna transformacija nije stvar budućnosti već uveliko naša sadašnjost kojoj se moramo prilagoditi kako bismo iz nje iscrpli najbolje što može da pruži.
Extreme je, kao tradicionalni partner Sinergije, ove godine imao dva predavanja – jedno posvećeno AgroCRM rešenju, a drugo sa temom Nintex aplikacija.
U nastavku možete preuzeti prezentacije sa predavanja:

 

AgroCRM

Petar Stamenović, Microsoft Dynamics konsultant

CRM sistem za upravljanje odnosima s klijentima dizajniran za potrebe kompanija koje se bave prodajom i distribucijom roba i usluga u agroindustriji. AgroCRM ima za cilj da unapredi upravljanje odnosom s kupcima, upravljanje prodajom i naplatom, kao i upravljanje aktivnostima zaposlenih.

Preuzmite prezentaciju sa linka: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2016/10/AgroCRM-Sinergija16.pdf

AgroCRM na Sinergiji 16

Nintex iza oblaka
– fleksibilna podrška procesima na Sharepoint online platformi

Bojan Miljković, Direktor proizvodnje softvera

Transformacijom sve većeg dela IT resursa u cloud, postavlja se pitanje strateške budućnosti i objektivne snage interne IT podrške u firmama. U pretežno nesigurnom okruženju jedna stvar je sigurna – dok je firmi, biće procesa kojima firme dodaju vrednost za svoje kupce i njihovih promena/razvoja. Cilj prezentacije je da približi vrednost i upotrebljivost savremenih alata za podršku procesima u većim kompanijama. Kroz priču o upravljanju jednim svakodnevnim procesom u firmi na uređen i transparentan način, želja je da približimo publici snagu koju interni IT može imati u vremenu koje dolazi – brzom i efikasnom podrškom zahtevima biznisa. Bez programiranja. Fleksibilno. Za velike firme i povoljno.

Preuzmite prezentaciju sa linka: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2016/10/Nintex_iza_oblaka-Sinergija16.pdf

Nintex na Sinergiji 16

Partneri