Extreme na Sinergiji 19

Zašto je (e)Sekretarica u kompaniji Hemofarm organizovana i pouzdana?

Datum i vreme: 16.10. 2019 – 12:50h
Bojan Miljković, direktor proizvodnje softvera
Aleksandar Dimić, program menadžer – poslovni portali

Kako izgleda savremeni alat za izradu i odobravanja ugovora? Na koji način se obezbeđuje potpuno poštovanje procedure u preispitivanju ugovora i ne dolazi do propusta?
Gost ovogodišnje Sinergije i firme Extreme je kompanija Hemofarm, lider na farmaceutskom tržištu Srbije i regiona i jedan od najvećih izvoznika u Srbiji, koji će vam dati odgovor na prethodna pitanja i pokazati kako da u svakom trenutku znate u kom sektoru i statusu je svaki ugovor u vašoj firmi.
Osim o procesu uvođenja eSekretarice, rešenja bazirano na SharePoint platformi, biće reči i o tome koliko je bitna fleksibilnost alata pomoću kog se sprovodi politika izrade i odobravanje ugovora. Deo predavanja je rezervisan i za rezultate koje je donela implementacija ovog rešenja – efikasnu i transparentnu izradu i odobravanje ugovora. Zato ne propustite priliku da poslušate zašto je eSekretarica u kompaniji Hemofarma apsolutno radnik od poverenja.

______________________________________________________________________________

CRM recept za uspeh

Datum i vreme: 17.10. 2019 – 13:40h
Jelena Davinić, CRM konsultant
Aleksandar Anđelković, CRM konsultant

Ako je „NLP u svakom uspehu mirođija“, onda udružen sa CRM začinom čini pravi recept da se zakuva uspešna biznis strategija a klijenti pozovu na gozbu i to za čelom stola. Na ovom predavanju će biti predstavljena jedna izazovna i uspešna implementacija Dynamics 365 Customer engagement rešenja i to u prvom licu, iz cipela samog klijenta koji će podeliti sve izazove sa kojima su se susreli, načine na koje su prepreke preskočene i uspešne odgovore kroz ovo rešenje. Gost firme Extreme i ovogodišnje Sinergije koji će vam preneti uživo utiske i iskustva vezana za ovu implementaciju je NLP institut, prva Coaching Akademija u celom regionu, čiji je osnivač i potpredsednik European Coaching Association – ECA

Partneri