Extreme na Firestarter konferenciji

Kompanija Extreme će uzeti učešće na prvoj regionalnoj konferenciji sa temom Customer Experience i Employee Experience – FIRESTARTER 22.

Konferencija će biti održana u Beogradu 15. i 16. novembra u hotelu Hyatt Regency. Predavanja na konferenciji će održati stručnjaci iz oblasti naprednog i strateškog korisničkog iskustva i iskustva zaposlenih, teme koje su danas postale preduslov za uspešno poslovanje i održiv rast kompanije.

Cilj konferencije i ovako postavljene teme jeste jačanje svesti menadžera o unapređenju konkurentnosti kompanije kroz najsavremenija znanja iz strateškog planiranja – Customer i Employee Experiece. 

Firma Extreme predstaviće se sa temom Savremeni kompanijski intranet portal, a na samoj konferenciji govoriće direktor naše kompanije Bojan Miljković, u cilju da pokaže kako ni najbolja strategija koja brine o iskustvu zaposlenih neće biti efikasna bez alata za njeno sprovođenje, te kako Microsoft 365 tehnologija može da bude od velike pomoći u izradi i nadograđivanju višesmerne komunikacije unutar cele organizacije.

 

Bojan Miljković

 

Više o samoj konferenciji, agendi konferencije i učesnicima/predavačima možete da saznate na linku: https://firestarter-konferencija.rs/ , gde ćete pronaći i online karte.

 

 

 

 

Partneri