Extreme na BizITu

Ove godine se paralelno sa Sajmom tehnike i tehničkih dostignuća odvijala i Bizit konferencija, koja je u svom izložbenom delu okupila ponuđače usluga iz sveta informaciono-komunikacionih tehnologija, među kojima je bila i firma Extreme.

Extreme - BizIT

Svakog dana od 12. do 16. maja u Hali 2 Beogradskog sajma, posetioci su imali prilike da se druže sa Extreme timom, koji je odgovarao na pitanja zainteresovanih i ukazivao na najnovije trendove u svetu softvera, kada su u pitanju upotreba, primena i licenciranje softvera u svojim kompanijama ili na svojim kućnim računarima.
Svi oni koji nisu stigli da postave svoje pitanje, ili imaju neka nova mogu se obratiti Extreme timu na: http://extreme.rs/savetnik-za-licenciranje/.

Extreme - BizIT

U konferencijskom delu BizITa koji se sve vreme održavao paralelno s ovim izlagačim delom, Denis Daničić, inženjer tehničke podrške firme Extreme, je pričao o tome kako na izazove vezane za bezbednost podataka odgovaraju Eset rešenja, koje su to funkcionalnosti Eset zaštite i šta je to što Extreme tim za podršku na osnovu višegodišnjeg iskustva i rada „na terenu“ može da preporuči.

BizIT konferencija

Ukoliko želite više informacija, možete preuzeti prezentaciju sa ovog kratkog predavanja na: Prezentacija – Endpoint Protection.

Partneri