Extreme na Belgrade Behance Reviews 2015

Belgrade Behance 2015

 

Ovogodišnji Belgrade Behance događaj je za nama. Sjajna ekipa Lege Artists, organizatora Behance događaja u Beogradu, je bila pred velikim izazovom da prošlogodišnji uspeh jednodnevnog događaja sada pretoči u pet dana, ali su bez sumnje u tome uspeli – ove godine je Belgrade Behance bio bar pet puta bolji!

Extreme na Belgrade Behance 2015 - pripreme za grafičke radionice
Od 3. do 7. juna na Mikser Festivalu u okviru Design Hub-a imali smo prilike da čujemo niz zanimljivih predavanja vodećih domaćih kreativaca, da vidimo izložbu odabranih radova od kojih su najbolji nagrađeni, a oni koji su bili brzi (pošto su sve mesta bila rezervisana već prvog dana) mogli su da učestvuju u nekoj od 10 radionica sa pažljivo odabranim mentorima iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna.

Extreme na Belgrade Behance 2015 - pripreme za Logo Exchange
Mi smo imali sreću da učestvujemo na Logo Exchange radionici na kojoj smo zajedno sa odličnim mladim dizajnerom Dimitrijem Mikovićem radili na logotipu za novi proizvod koji spremamo (uskoro više o tome), a bilo nam je veliko zadovoljstvo i da budemo domaćini jedne od radionica za grafički dizajn koju je vodio Miloš Ilić.
Na događaju je celo jedno veče bilo posvećeno najavi 99U konferencije koja će se održati u Beogradu u septembru, a koju svi s nestrpljenjem očekujemo.

Belgrade Behance ekipa na zatvaranju

Partneri