Extreme je Microsoft partner godine za Srbiju

Microsoft Partner of The Year

Firma Extreme dobila je priznanje za Microsoft partnera godine za Srbiju (Microsoft 2014 Country Partner of the Year Serbia), koja se dodeljuje za, kako kažu iz ove korporacije, pokazane izvrsne rezultate u implementaciji inovativnih rešenja baziranih na Microsoft tehnologiji.

Nominacija firme Extreme je nosila naziv „Fast Clouds for Fast Moving Consumer Goods“, a zasnivala se na implementaciji Office 365 servisa u kompanijama koje se ubrajaju među najveće proizvođače u Srbiji, Swisslion Takovo i Knjaz Miloš.

Na ovaj način Extreme se našao među 96 Microsoft partnera na globalnom nivou, koji su odabrani kao najbolji u zemljama iz kojih dolaze (Country Partner of the Year Awards). Svečanost uručivanja će se održati u Vašingtonu u okviru godišnje Microsoft partnerske konferencije koja će se održati od 13. do 17. jula.

Osim ove odvojene kategorije, Microsoft je ove godine primio ukupno 2800 nominacija iz 117 zemalja, od kojih su odabrane najbolje, pri čemu se u obzir uzimala posvećenost klijentu, sveukupni uticaj na dato tržište, kao i način na koji je tehnologija upotrebljena.

Partneri