ESET skup: Nova generacija zaštite, aktuelne pretnje i bezbednosne prakse

Za sve korisnike  ESET sigurnosnog rešenja organizovali smo dugo očekivani ESET skup pod nazivom Nova generacija zaštite, aktuelne pretnje i bezbednosne prakse 18. marta u hotelu Falkensteiner.

eset skup1

Ovaj skup su otvorili Velibor Simikić, direktor prodaje u firmi Extreme i Robert Trivunčević iz kompanije Nort d.o.o., koja je Eset distributer za Adriatic regiju. Predstavili su novu generaciju ESET zaštite: ESET v6 – nove alate i način na koji se koriste, ukazali na to šta je novo i unapređeno u ovoj verziji. eset skup2

 Između ostalog, svi prisutni su saznali više o tome:

eset skup3

Bojan Miljković, direktor razvoja u firmi Extreme, je tokom svoje prezentacije pod nazivom “Ransomware – pogled u garažu mrežnog razbojnika“ svim učesnicima omogućio da na kratko zavire malo detaljnije u svet Internet kriminala i prikazao kako razmišljaju i šta rade oni od kojih ransomware pretnje potiču.

eset skup4

U delu koji je predviđen za demonstraciju ESET rešenja, Denis Daničić, stručnjak tehničke podrške naše firme, je prikazao izgled nove arhitekture poslovnih, sigurnosnih rešenja, dao savete za jednostavno upravljanje i automatski upgrade svih funkcionalnosti.

eset skup5
Pored demonstracije nove verzije ESET rešenja, bilo je reči i o upravljanju zaštitom za mobilne uređaje – načinu na koji ESET štiti mobilne uređaje od zloupotrebe i krađe i kontroli svih mobilnih uređaja, a tome je pričao Ivan Repac, takođe inženjer tehničke podrške naše firme.

publika
Kao i uvek, na kraju našeg druženja stručnjaci iz tehničke podrške, oni koji su svakog dana na jednoj od linija odbrane, su podelili praktične savete, iskustva korisnika i odgovarali na sva pitanja prisutnih.

 

Partneri