ESET radionica: Kako postaviti ESET zaštitu, od ideje do rešenja

Datum: 24.05.2022., utorak
Vreme: 11:00h  
Predavač: Denis Daničić

ESET online radionica Kako postaviti ESET zaštitu: Od ideje do rešenja osmišljena je tako da odgovori na sva ona pitanja koja bi korisnik mogao sebi da postavlja počev od odabira prave licence, pa sve do instalacije zaštite na endpoint uređaje, servere i mobilne telefone. Ideja je, takođe, da se korisnicima predstave i neki novi proizvodi koje nemaju i kojima se do sada nisu koristili, te da im se pokaže kako najlakše i najsigurnije postaviti ESET u svom okruženju, kao i kako najlakše upravljati celom postavkom.

ESET kućni korisnici

Svi praktični primeri tokom radionice biće prikazivani unutar cloud okruženja. Cilj ovako osmišljene radionice je, između ostalog, i da pokaže cloud menadžment kao lakše upravljiv, bez da mu bilo šta nedostaje.

Šta možete da očekujete?

Denis Daničić, dugogodišnja podrška svima onima koji koriste ESET zaštitu, kao i onima kojima je potreban savet, a kada je u pitanju bezbednost, nastojaće da u dva sata sa vama podeli deo svog bogatog iskustva.

Ukoliko svoja očekivanja usmerite ka sledećim pitanjima, verujemo kako ćete sa našeg dvočasovnog druženja otići sa mnogo više znanja:

Ukoliko ste se pronašli, makar u jednom, od gore navedenih pitanja pozivamo vas da nam se pridružite na ESET radionici: u utorak 24.05. u 11 časova, kako bismo razmenili naša znanja i iskustvo. Format radionice dozvoljava da i Vi postavite vaša pitanja, kako bismo sadržaj učinili još kvalitetnijim.  

Imajte na umu da je za temeljniji pristup potrebno malo više vremena, zato je prva sugestija da za tu akciju odvojite dva sata svog vremena.

Partneri