ESET radionica: ESET Protect Cloud u praksi

Datum: 28.10.2021., četvrtak
Vreme: 11:00h  
Predavač: Denis Daničić

ESET online radionica: ESET PROTECT Cloud osmišljena je tako da da odgovore na pitanja praktične primene ovog antivirusnog rešenja. Naš stručni tim na čelu sa Denisom Daničićem ugostiće vas 28. oktobra (četvrtak) sa početkom u 11 časova.

eset - skup-2017

S pojavom ESET PROTECT antivirusnog rešenja u oblaku, potreba za lokalnim serverskim resursima je anulirana. Postavka je brza i jednostavna, a nema ni bitnih ograničenja, jer ESET PROTECT Cloud sada podržava i do 25.000 uređaja. Preduslovi za nadogradnju zaštite su minimalni, a neki bitni segmenti poput ažuriranja ESET Protect servera su automatizovani. Dakle, uz ESET PROTECT Cloud moguće je upravljanje proizvodima na radnim stanicama i serverima, u umreženom okruženju, sa jedne centralne tačke, bez da imate fizički ili virtuelni server kao za ESMC. Ne treba zaboraviti da novi ESET Protect Cloud server podržava zaštitu i upravljanje mobilnim uređajima kroz takođe lak i brz proces instalacije. Koristeći se web konzolom moguće je pokretati ESET rešenja, upravljati zadacima, primenjivati polise za bezbednost, nadgledati status sistema i brzo reagovati na probleme ili pretnje na udaljenim računarima.  

KAKO ESET PROTECT Cloud funkcioniše u praksi? 

Administratori ESET zaštite često nam postavljaju ovakva ili slična pitanja. Uvek smo i sa zadovoljstvom spremni da odgovorimo na njih! Ukoliko ste se pronašli, makar u jednom, od gore navedenih pitanja pozivamo vas da nam se pridružite na ESET radionici: ESET PROTECT Cloud u praksi, u četvrtak 28.10. u 11 časova, kako bismo razmenili naša znanja i iskustvo. Format vebinara dozvoljava da i Vi postavite vaša pitanja, kako bismo sadržaj učinili još kvalitetnijim.  

Imajte na umu da je za temeljniji pristup potrebno malo više vremena, zato je prva sugestija da za tu akciju odvojite sat do sat i po vremena,  kako bismo proverili vašu ESET postavku i podesili ono što je  potrebno.  

Partneri