CRM za klijenta budućnosti

CRM za klijenta budućnosti.

Povodom predstavljanja nove verzije E2 CRM Hostinga partnerske firme EUnet, Extreme i Microsoft su, 24. aprila u prostorijama lokalne Microsoft kancelarije, organizovale skup pod nazivom “CRM za klijenta budućnosti”. Svim učesnicima su prikazani nove funkcionalnosti i alati E2 CRM Hostinga koji se sada bazira na Microsoft Dynamics CRM 2013 verziji i novoj Hyper-V EUnet Cloud platformi.

Skup je otvorila Miljana Jovičić, direktor prodaje za sektor malih i srednjih preduzeća kompanije Microsoft, a dalje je preuzeo Vladimir Ljubibratić, iz firme Extreme, koji je predstavio suštinske promene i unapređenja u softverskom rešenju Microsoft Dynamics CRM 2013. Takođe, on je prisutnima ukazao na nove trendove u načinu rada prodajnih i marketing stručnjaka.

CRM za klijenta budućnosti

Nakon toga, Ljiljana Berat iz firme EUnet je u svojoj prezentaciji naglasila značaj i opravdanost investicije u Cloud platforme za poslovanje. U ovom delu skupa su učesnici upoznati sa primenom nove Hyper-V EUnet Cloud platforme, koja kao nepredni tehnološki koncept zadovoljava potrebu za virtuelnim rešenjima koja su ujedno jeftina, brza i lako prilagodljiva poslovnim potrebama korisnika.

CRM za klineta budućnosti

Nakon teoretskog dela, Vladimir Ljubibratić i Dušan Đokić su predstavili Microsoft Dynamics CRM 2013 Demo – Poslovni scenario upotrebe. Tokom ovog dela prikazana je konkretna primena CRM tehnologije i realan sled aktivnosti kako bi se svi koraci jednog prodajnog procesa u potpunosti ispoštovali. Takođe, svi prisutni su dobili CRM vodič koji će im pomoći pri odlučivanju o uvođenju ovog rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima.

Svi učescnici skupa su uzeli učešće u mini demonstraciji u kojoj je na licu mesta prikazano kako se na osnovu jednog newslettera na indirektan način može doći do informacija o interesovanju za određeni proizvod i preferencijama potrošača, kao i preduzimanje narednih koraka nakon tog saznanja u vidu telefonskog poziva ili dodatne e-mail poruke.

CRM za klijenta budućnosti

Skup je završen u jako interaktivnoj i neformalnoj atmosferi, gde su zainteresovani postavili mnoštvo pitanja predavačima i prijavljivali se za demo period gde u roku od 30 dana mogu da isprobaju osnovne funkcionalnosti E2 CRM Hosting paketa.

Prezentacije sa skupa možete preuzeti na sledećim linkovima:

Vladimi Ljubibratić: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2014/04/Microsoft_Dynamics_CRM-2013-CRM_za_klijenta_buducnosti.pdf

Ljiljana Berat: http://extreme.rs/wp-content/uploads/2014/04/Znacaj_cloud_platforme_za_poslovanje.pdf

Partneri