Automatski generisane beleške sa sastanaka, uživo prevodi sa 40 različitih jezika i još pregršt (AI) funkcionalnosti po mesečnoj ceni od 7$ – Microsoft Teams Premium

Sa više od 270 miliona aktivnih korisnika mesečno, Microsoft Teams promenio je način na koji ljudi obavljaju svoj posao, više nego bilo koja druga aplikacija u poslednjih 20 godina.

 

Microsoft Teams premium

 

Teams Premium koristi najnovije tehnologije, uključujući velike jezičke modele koje pokreće OpenAI GPT, kako bi sastanke učinili inteligentnijim, personalizovanijim i sigurnijim – bilo da se radi o jedan na jedan, velikim sastancima, virtuelnim sastancima ili vebinarima.

 

Samo u protekloj godini Microsoft je uveo 450 novih funkcionalnosti u Teams. U nastavku ćemo navesti samo neke od njih, koje su se nama učinile najkorisnije, a nisu uključene u osnovnu verziju Microsoft Teamsa.

 

 

Microsoft Teams Meeting in VR

 

 

 

making Microsoft teams Avatar

 

 

Danas mnoge organizacije ne samo da plaćaju rešenja za sastanke, već i kupuju skupe dodatne proizvode za organizaciju vebinara, virtuelnih sastanaka, za slanje različitih podsetnika i dr. Uz Microsoft Teams Premium dobićete ove napredne mogućnosti za sastanke za samo 7 USD po korisniku mesečno. Iskoristite PROMO period koji traje do kraja decembra i kupite svoje parče AI-ja 😊

 

Više o funkcionalnostima Microsoft Teams Premium pročitajte na našem blogu Microsoft Teams Premium: Unapredite timski rad ili na Microsoft Teams Premium.

 

Ukoliko i dalje niste sigurni da je Teams Premium ono što vama treba, iskoristite mogućnost i testirajte  ga 30 dana besplatno (Microsoft Teams Premium Free Trial).

 

Važno je napomenuti da Microsoft Teams Premium nije dostupan kao zasebna pretplata. Da biste imali pristup Microsoft Teams Premium funkcionalnostima, potrebno je odabrati odgovarajući paket Office 365 ili Microsoft 365 koji uključuje Teams. Više o licenciranju Microsoft proizvoda i našoj ponudi možete pročitati na: Microsoft 365 – Extreme doo | Softver na jednom mestu.

 

Svakako, za sva pitanja i eventualne dileme možete nam se obratiti na softver@extreme.rs.

 

Partneri