Adobe Sign u Microsoft 365 aplikacijama

Strateško partnerstvo između kompanija Adobe i Microsoft rezultovalo je integracijama između softvera, koje je naročito značajno za poslovne korisnike.

Produktivniji rad, efikasniji poslovni procesi, kao najveći benefiti pomenute integracije, utemeljeni su na olakšanom pristupu e-potpisu i kolaboraciji u oblaku.

Adobe-ov alat za elektronski potpis integrisan je u Microsoft  Office 365 aplikacije, uključujući Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint. Adobe Sign integrisan je i u: Power Automate, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint i Dynamics 365 CRM.

Adobe Sign

Ova integracija urađena je s ciljem da poslovni korisnici, odnosno pojedinci i timovi mogu efikasnije da sarađuju, komuniciraju i brže i jednostavnije donose odluke.

Adobe Sign je dostupan kroz sve Office 365 aplikacije, tako da je elektronski potpis nešto što na jednostavan način možete koristiti svakodnevno na bilo kom uređaju.

Integracija Adobe Sign-a i Microsoft Flow-ova omogućila je korisnicima da prilikom razvoja digitalnih tokova u svaki flow dodaju e-potpis ukoliko je on potreban.

Adobe Sign i Microsoft Teams ubrzavaju elektronsko praćenje ugovora, proces odobravanja i potpisivanja među timovima. Takođe, aplikacija Adobe Sign u Microsoft Teams-u uključuje karticu za slanje dokumenata na potpis i bota koji članovima tima omogućava upravljanje i praćenje dokumenata.

Ni kreativni korisnici Microsoft-ovih i Adobe-ovih aplikacija nisu zanemareni. Integracija Adobe Creative Cloud-a i Adobe Stock-a sa Microsoft Teams-om, otvara mogućnost kreativnim korisnicima da pristupe radnom prostoru namenjenom baš njima, te da ubrzaju razmenu “kreativnih komentara“, usaglašavanje oko promena i donošenje odluka.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na softver@extreme.rs i odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

Partneri